Jak dobrać samotnej nierozłączce towarzystwo

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Sopel_88
Ptaki które hoduję: Nierozlaczki

Jak dobrać samotnej nierozłączce towarzystwo

Post autor: Sopel_88 » pt paź 10, 2025 18:54

Witam.tydzien temu kupiłem w zoologicznym parkę nierozłączek niestety dzisiaj jedna mi zdechła 😔 oczywiście odwiedziłem odrazu ten sklep chcąc dokupic jej kumpla ale Pani w sklepie powiedziała że ona sprzedaje tylko parki i pojedynczo nie sprzeda to mówię to wezmę parkę jak coś ale mi odrazu z głowy wybiła bo twierdzi że ta jedna zagryza!!!oczywiście ta moja była wcześniej z tymi papugami w jednej klatce jak kupowałem a ta co mi zdechła była wogle z księżniczką bo niby księżniczka miała stresa więc jaj dała nierozłączki na jakiś czas ...
Ta co mi zdechła to odpoczynku była jakaś skulona i mało w niej życia było proszę o pomoc co zrobić żeby nie była samotna a zapomniałem mam parkę jeszcze falistych ale się dziobią

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » ndz paź 12, 2025 14:52

do nierozlaczki tylko druga nierozlaczka, nie dogada sie z innym gatunkiem, nie rozumiem co ta jedna zagryzła ??? jeszeli ptak padl po tygodniu to widocznie cos z nuim było nie tak

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Żywienie-zdrowie-hodowla nierozłączek”