Mojej nimfie wypadły wszystkie lotki z jednego skrzydła
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Nimfa Leto
- Ptaki które hoduję: 2 nimfy
- Kontakt:
Mojej nimfie wypadły wszystkie lotki z jednego skrzydła
Mojej nimfie wypadły wszystkie lotki z jednego skrzydła ciężko mu się lata i nie śpiewa jak zawsze poniżej zamieszczam zdjęcia
Proszę o jak najszybszą odpowiedź ta sprawa jest pilna.Nimfa ma także minimalną łysinę pod czubem ptak ma na imię Leto i jest samcem nimfy. Nie ma partnerki. łysina pod czubem. Mam pytanie kiedy odrosną lotki?

Mam 2 nimfy o imionach Leto i Ana, bardzo kocham papugi. 

- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
, lysina nie jest problemem, lotki same nie wypadly, to wynik nieumiejeęnego łapania- zostały wyrwane - ich odrosnięcie moze potrwac dlugo
-
- Ptaki które hoduję: nimfy, gołąbki diamentowe
Miejmy nadzieję, że Al ma rację. Sprawdź czy to nie PBFD. Www.papugi.dt.pl/pci/artykuly/Wirusy1.asp. Ogólnie jak ptak przestaje śpiewać to niedobry znak. Mój samczyk przestał śpiewać jak zachorował na nerki i wątrobę.
- Nimfa Leto
- Kontakt:
Właśnie moja nimfa żyła w małej klatce przez pierwszy miesiąc lecz teras żyje w odpowiedniej. To może być ta choroba lecz nie jestem pewna. AI powiesz mi jak łapać papugę?

- Nimfa Leto
- Kontakt:
Już jest ok po prostu samiec był samotny, nawet są jajka