gdzie kupić papużki ma ktoś młode na sprzedarz
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Posiadam od 14.11.2020r 2 falisite raczej oba to samczyki niebieski Blue i zielony Leo
gdzie kupić papużki ma ktoś młode na sprzedarz
Dzień dobry, chciałabym kupić 2 papużki faliste mam już przygotowaną klatkę. Zależy mi na młodych i zdrowych ptakach słyszałam, że w zoologicznym lepiej nie kupować. Czy ktoś zna jakąś strone gdzie moge kupić ? A wy gdzie kupiliście ? Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
- Ptaki które hoduję: Zaczynam narazie hodowlę z dwoma nierozłączkami: samczyk czerwonoczelny koloru zielonego oraz samiczke czarnogłową koloru niebieskiego.
Zależy też gdzie mieszkasz ale moge ci polecić jodowlę w bojanie gdzie są alpaki i inne a także 3 gatunki papug nimfy, faliste oraz nierozłączki. Właściciel ma falistych bardzo dużo i możesz go znaleść na facebooku wpisując alppaki bojano. Myślę że pomogłam pozdrawiam.
-
- Ptaki które hoduję: Posiadam od 14.11.2020r 2 falisite raczej oba to samczyki niebieski Blue i zielony Leo
na granicy małopolskiego i śląskiego więc z tych województw bym chciała
-
- Figa
- Ptaki które hoduję: Amazonka niebieskoczelna
Tu masz fajnego hodowcę, jest moim sąsiadem, ma sklep i sam hoduje papugi https://www.facebook.com/www.championka ... odowla.net
To ja szukam faliste, ale ręcznie karmione w okolicy Wrocławia