Rośliny w domu

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Puzuar
Ptaki które hoduję: Papużki faliste

Rośliny w domu

Post autor: Puzuar » pn kwie 22, 2019 13:46

Witam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Posiadam papużki już prawie rok i postanowiłam kupić zioła. Obecnie posiadam między innymi lawendę, miętę bazylię itd. posiadam również drzewko grapefruit, krzewy poziomek. Na niektórych stronach piszą wywal, a na innych piszą, że nie zaszkodzi, a nawet jest wskazane bo lubią one te rośliny itd...
Czuję się zagubiona w tej sprawie <zly2> <wnerw> <krzyk>

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » pn kwie 22, 2019 15:05

z ziolami ostroznie, nie za dużo i nie za często

Puzuar
Ptaki które hoduję: Papużki faliste

Post autor: Puzuar » sob sie 31, 2019 11:00

Ostatnio dołączyła do kolekcji mandarynka. Trzymam ją w pokoju z papużkami, natomiast śliwkę trzymam w kuchni.
Tak jak wspomniałam wcześniej. Przeszukałam ostatnio różne fora, artykuły o drzewkach, by odświeżyć wiedzę na ten temat <chat> <gazeta> <chat> . Niestety NIC nie wspominają o możliwości trzymania ich wspólnie z papugami. <bezradny> <bezradny> <bezradny>
Jeżeli chodzi o zioła to pomieszkują na balkonie, natomiast mięta na co dzień "towarzyszy" przy odpoczynku po rundach lotów. Czasami poddziobywują, ale to jaskrawa doniczka je bardziej intryguje w tym przypadku. <haha> <haha>

arczer90
Ptaki które hoduję: Piona łuskowana

Post autor: arczer90 » wt wrz 03, 2019 06:43

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Żywienie-zdrowie-hodowla papużek falistych”