Madziunia pisze: ↑czw lut 07, 2019 15:39
Witam jestem tutaj nowa, a to jest to mój pierwszy post

W tym poście będę chciała przedstawić swoją rudosterke (której jescze nie ma) a także zadawać kilka pytań itp :) ...............
Zbieram duzo informacji na ich temat, więc jeśli ktoś chce cie pochwalić swoja wiedzą chętnie wyslucham :D
Jesteś nowa więc wyjaśniam i mam nadzieję, że będziesz poniższe akceptować :
Pkt. 10. Regulaminu forum : Przed zadaniem pytania na forum sprawdź czy nie zostało już ono zadane by nie powtarzać tematów
pkt. 13.SKARGI I ŻALE - Masz jakieś pretensje lub skargi, czujesz że cię niesprawiedliwie potraktowano -napisz do administratora przez PW albo e-maila. Nie pisz żadnego postu, forum to nie jest Książka skarg i zażaleń. Jeżeli to zrobisz to dostaniesz ostrzeżenie
pkt. 18.Administrator oraz moderatorzy nie muszą tłumaczyć się z podjętych decyzji, ale mogą udzielić wyjaśnień
Zanim zaczniesz zadawać pytania, racz poświęcić najpierw trochę czasu i poczytać tematy już istniejące. Skoro zbierasz informację - znajdziesz je w tematach. Jeśli nie znajdziesz odpowiedzi, poprostu zadajesz pytanie tam, czego dotyczy. Np żywienie - pytasz w żywieniu, klatka - w temacie klatek. itd
Nie zakładamy tzw swoich tematów. Dopisujemy do istniejącego. W ten sposób każda nowa osoba szukająca informacji, zdobędzie je w jednym miejscu.
http://aleksandretta.pl/forum/viewforum.php?f=133 - tu możesz przedstawiać swoją papużkę w tzw swoim temacie.