Wspomnienia z lata ;)
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Wspomnienia z lata ;)
Przeglądając zdjęcia postanowiłem wkleić trochę lata :) ta sikorka siedziała sobie u mnie na ręku z 10 min. Bałem się zrobić zdjęcie żeby jej dnie spłoszyć, ale się udało:)
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
A to rzeka Bug w miejscowości Mierzwice. W drugą stronę do brzegu było około 50m. Takiego stanu rzeki jeszcze w tym miejscu nie widziałem. Ludzie przeprowadzali bydło wpław.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Kontakt:
A to maluszek aleksandretty chińskiej
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
A sikorka jest wspaniała.
Ja też mam się czym pochwalić bo ,,moja" choć pojawiła się nagle, to po czterech dniach zniknęła jak kamfora. Do dziś nie wiem kto ją tak bardzo oswoił ani co się z nią stało/
Ja też mam się czym pochwalić bo ,,moja" choć pojawiła się nagle, to po czterech dniach zniknęła jak kamfora. Do dziś nie wiem kto ją tak bardzo oswoił ani co się z nią stało/
- Grzegorz
- -#Administrator
- Kontakt:
Ta Twoja nieźle wypasiona:) A niestety oswojone ptaki na wolności są bardziej podatne na zagrożenia ze strony drapieżników i też ludzi niestety.
Witam, muszę przyznać że z tą sikorką to cudne zdjęcia.
Widać że zaufała Ci, a Ty się jej odwdzięczyłeś
Pozdrawiam!
Widać że zaufała Ci, a Ty się jej odwdzięczyłeś

Pozdrawiam!
-
- Ptaki które hoduję: Faliste
Piękne zdjęcia;)
-
- Ptaki które hoduję: papugi,kanarki
Rzeczywiście, ładne zdjęcia ptaszków i plenerów :). W Polsce jest naprawdę dużo pięknych miejsc i dużo ciekawych środowisk naturalnych, gdzie występują piękne ptaki.
Ale super! jak to robisz że one siadają na dłoni? Przecież to dzikie ptaki.. super sprawa też tak chcę. Rewelacyjne te zdjęcia są. 

-
- Ptaki które hoduję: Modrolotki, rudosterki, nierozłączki
Podziwiam i zazdroszczę, zdjęcia super :)
Graliśmy w gry online przez całe lato
-
- Ptaki które hoduję: Ptaki
Piękne zdjęcia;)
I’ve recently tried https://linkbuilder.com/ for link-building, and the experience has been great so far. It saves a ton of time by finding relevant sites for backlink opportunities.
super zdjęcia :) ja dziś będąc na spacerze podziwiałem wolierę sąsiada i aż sobie przypomniałem jak pięknie było właśnie wiosną i latem z samego rana kiedy różne okazy się budziły i odzywały :)
Piękne zdjęcia 

Join the Bollywood music revolution at https://radioq.com/station/kadak-fm-6557.
- valerian99
- Ptaki które hoduję: Na razie żadne
Moje marzenie, żeby dziki ptak na mnie usiadł :(