Falista-Lutino

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Drgas
Ptaki które hoduję: Falista

Falista-Lutino

Post autor: Drgas » śr lip 27, 2016 09:19

Witam od kilku miesięcy mam papuge (chyba 3) odmiany Lutino
szybko się do mnie przekonała jadła z ręki wychodziła z klatki i na zawołanie przylatywała mi na głowę siedziała na rękach latała i nie bała się ogólnie aż do pewnej straszliwej chwili gdy musiałem na tydzień wyjechać więc zaniosłem moją papuge do siostry przez całą drogę była spokojna i u siostry też no i codziennie dzwoniłem itp wracam po tygodniu a mój Franek Zrobił się agresywny

Jak siedzi gdzieś daleko wystawie mu rękę owszem galopuje jak koń do mnie siada i nagle zaczyna mi całe palce skubać bo to nie jest dziobanie, siedzi na żerdzi wystawiam palca żeby wskoczył (wcześniej bez problemu) a teraz zaczyna skubać go i się wścieka jak mu zabieram palca, ląduje na ramieniu skubie mi po ramieniu, w klatce ma huśtawkę. wapno, 2 żerdzie, pojemnik na wodę i jedzenie, klatka duża lecz i tak 99% czasu spędza poza klatką skubiąc huśtawkę od góry

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » śr lip 27, 2016 17:23

stracił partnera czyli Ciebie i tak zareagował, troche czasu uplynie nim wróci do stanu " normalnego"

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Żywienie-zdrowie-hodowla papużek falistych”