Ranne wstawanie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta obrożna
Ranne wstawanie
Witam. Od miesiąca posiadam według hodowcy około 5 miesięczna aleksandretta. Obecnie przebywa ona ciągle poza klatka żeby nauczyła się wchodzic do niej jeść a może i z czasem spać. Niestety nie daje nam spać około godziny 5:30 zaczynają się wrzaski
nie mam na to pomysłu..może wy mi coś doradźcie?

- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
jest ranek i większosć papug zaczyna nawoływania, ciesz sie ze nie drze dzioba gdy wstaje słonko, tylko pozwala pospać do 5.30
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Jak to mówi WojtekZ - za 5 lat się przyzwyczaisz 

www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- Figa
- Ptaki które hoduję: Amazonka niebieskoczelna
Trzeba było kupić amazonkę niebieskoczelną, moje siedzą cicho tak długo jak domownicy śpią, choćby to było do 12 -stej, dopiero jak słyszą, że wstałam to się odzywają. moim zdaniem aleksandretty to papugi wolierowe.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
U mnie aleksy nie są takie głośne z rana, gorzej żaczki, ale oby do wiosny:)
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia