Witam !
Od nie całych dwóch tygodni jestem właścicielką młodej 4 miesięcznej Aleksandretty Obrożnej Waluśa co mnie bardzo cieszy. Już trochę udało mi się go oswoić, daje się w mare pogłaskać i jest wypuszczany na prawie cały dzień z klatki. Ale zaniepokoiło mnie pewne zachowanie Walka, nie śpi on na żerdziach które są zrobione z brzozy, tylko na prętach w górnym rogu klatki od okna. Zdarzyło się z 2-3 razy kiedy widziałam jak śpi normalnie. Chodzę dość późno spać co wiąże się z zapalonym światłem lub włączonym komputerem i czy jest możliwe ze to mu przeszkadza ? Nie wiem co robić, czy jest to normalne zachowanie czy powinnam zacząć się martwic ?
Aleksandretta dziwnie śpi
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta obrożna
- Kontakt:
Mój Kiwi tez tak spał; zaczepiony o kraty dziobem i lapkami.
Osobiście zerdzi nie przedstawiłem, ale kupiłem taki gruby, kolorowy, poleciony sznur - a'la zerdz i zawiesilem prawie pod samym "sufitem" klatki:) Teraz Kiwi tylko tam sypia:)
Osobiście zerdzi nie przedstawiłem, ale kupiłem taki gruby, kolorowy, poleciony sznur - a'la zerdz i zawiesilem prawie pod samym "sufitem" klatki:) Teraz Kiwi tylko tam sypia:)
Moja ulubiona palarnia kawy :)