Menażeria zatry
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: papugi, drobna egzotyka
- Kontakt:
Boguśka bardzo się cieszę że Ci się podoba tym bardziej że opinia od innego miłośnika papug i zwierząt liczy się podwójnie
sqrczybyk na zdjęciu jest Fido - papuga która jako pierwsza z dużych wykluła się w mojej hodowli i jest prowadzona jako pupilek domowy. Nie przewiduje dla niego partnerki gdyż mam już parę lor - jego rodziców a ja nie jestem zainteresowany powiększaniem hodowli. Poza tym w domu zwykle są jakieś młode czy szkarłatki na przezimowaniu toteż on się nie nudzi.

sqrczybyk na zdjęciu jest Fido - papuga która jako pierwsza z dużych wykluła się w mojej hodowli i jest prowadzona jako pupilek domowy. Nie przewiduje dla niego partnerki gdyż mam już parę lor - jego rodziców a ja nie jestem zainteresowany powiększaniem hodowli. Poza tym w domu zwykle są jakieś młode czy szkarłatki na przezimowaniu toteż on się nie nudzi.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Też mi się marzy takie akwarium:-) ale chyba marzenia poczekają...trolować tylko nie można:P
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...