Aby wstawić film na forum należy wstawić linka do youtube pomiędzy znacznikami [youtube][/youtube] albo skorzystać tego:
konwerter linków youtube
Filmiki na forum
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, Krysia-, WOJTEKZ
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Tak jak już wspomniałem w wyjaśnieniu powodu usunięcia które zostało wysłane podczas kasowania - filmiki możemy zamieszczać w dziale do tego wyznaczonym.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- zby60
- Ptaki które hoduję: kiedyś hodowałem nimfy
- Kontakt:
Właśnie przeczytałem powód usunięcia filmiku na poczcie e-mail. Mój post był uzupełnieniem informacji o wstawianiu filmików na forum. Więc dlaczego powinien być w offtopic ?
Chciałem wiedzieć jaki jest efekt skorzystania z rady administratora. Może inni czytelnicy forum też chcieli by to wiedzieć.
Chciałem wiedzieć jaki jest efekt skorzystania z rady administratora. Może inni czytelnicy forum też chcieli by to wiedzieć.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Ogłoszenia administratora służą do ogłoszeń administratora. Do zamieszczania filmików służy odpowiedni dział. Proszę stosować się zasad. Myślę że osoby które przeszukują fora szybciej znajdą filmik z Twojej hodowli która zasługuje na pokazanie w odpowiednim do tego dziale.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia