Ładne ryby panowie a ten 105 cm to już niezły kaban !!!;D Na jakie woblery bierze ?? moze jutro jak uda mi sie wykupic trolla jedno dniowego to i ja się przepłyne na głebsza wode bo na małym zbiorniku wszysto małe do 60 cm choć trafi się komuś coś większego, bo na głebokim to na żywca i na spina to ciężko bedzie coś złapać ?
Byłem w niedziele i cienizna ;/ jak płynołem z pod białego domku pod WOPR to 53 cm , a jak spływałem do brzegu to leszcza ok 1kg i co ciekawe jedn grot kotwicy miał w mordzie ;D
W Nowej Łuce to nawet nie podpłynąć a dojechać ;) Czyżby to to 'siedlisko wędkarskie' wypasione przy drodze?
Ja tu jestem od dwóch lat to jeszcze nie ogarniam ;)
W starej Łuce - przy krzyżu. Patrząc od wyspy na tamę to prawie na końcu po lewej stronie. Jeśli to te same Rybaki o których myślę to jesteś dokładnie na drugim brzegu więc podpłynąć też można
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Grzegorz pisze:W starej Łuce - przy krzyżu. Patrząc od wyspy na tamę to prawie na końcu po lewej stronie. Jeśli to te same Rybaki o których myślę to jesteś dokładnie na drugim brzegu więc podpłynąć też można
Już wiem gdzie to ;) Faktycznie jeśli to Stara Łuka to szybciej drogą zalewową :D