Kto pomoże mi zrejestrować łąkówkę, mam doumenty
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
mag, Obrączki nie są wymagane więc ich nie było, a wet. wystawił jedno swiadectwo urodzenia na wszystkie ptaki które widział w dniu wizyty
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
mag, W moim starostwie nie ma
do rejestracji wystarczy
na ptaki kupione zw Czechach - świadectwo lek.wet. z giełdy i umowa przekazania- sprzedazy ptaków
na ptaki krajowe - kopia zaświadczenia o ur.w niewoli, albo kopia dokumentu rejestracyjnego o ile ptak był juz zarejestrowany.

na ptaki kupione zw Czechach - świadectwo lek.wet. z giełdy i umowa przekazania- sprzedazy ptaków
na ptaki krajowe - kopia zaświadczenia o ur.w niewoli, albo kopia dokumentu rejestracyjnego o ile ptak był juz zarejestrowany.
-
- Ptaki które hoduję: faliste, zeberki, kanarki kolorowe, łąkówki wspaniałe (nowy gatunek)
- Kontakt:
witam.
Sprawa się wyjaśniła.
Ptasior zarejestrowany.
Jest już po kłopocie
Ja jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Sprawa się wyjaśniła.
Ptasior zarejestrowany.
Jest już po kłopocie
Ja jestem zadowolony.
Pozdrawiam