Z przykrością przyznaje że Zbych miał rację :( pewne osoby nigdy nie będą w stanie ze swoim fanatyzmem i charakterem scalić czegokolwiek ...
Żeby rozmawiać z ludźmi trzeba znaleźć złoty środek potrzeb i celów tak aby móc wpływać na środowisko. Nie można skłucać wszystkich niezłomną postawą, i budować wszystkiego na manipulacji kłamstwach i oszustwach. Nie ma się kilku twarzy dla każdego inną bo tak robią politycy... To sprawdza się tylko w poityce a nie w zwykłym życiu. W życiu codziennym liczy się szacunek, poważanie, wiedza, praktyka a nie kłamstwa i matactwa, manipulacje i źle pojęty fanatyzm.
Papugi w programie Magdy Gessler
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- pabloj
- Ptaki które hoduję: Aleksandretty
- Kontakt:
Szkoda tylko ludzi którzy się naprawdę zaangażowali.
"Ludzie stoją niżej od papug, niezależnie od wysokości żerdzi." :)
http://www.garnek.pl/pabloj/a
http://www.garnek.pl/pabloj/a
- PawelHH
- Ptaki które hoduję: różne
- Kontakt:
Bardzo szkoda, bo i ja wiązałem z tym nadzieję duże nadzieje, kilka inicjatyw zamarło "w trakcie". A Pysiu, wypowiadanie się w tym tonie, mówienie o manipulacji i oszustwach jest trochę nie na miejscu. Zawsze starałem się przy kłótniach w ptasim środowisku stawać z boku i nie wtrącać się, ale Twoje tego typu wypowiedzi już od pierwszej akcji spowodowały kłótnie. Mówienie o złotym środku w rozmowach z ludźmi to dla mnie nieco hipokryzja.
Ja więcej się nie wypowiadam, oświaczenie o upadku działalności poprzez wycofanie się paru osób z komitetu założycielskiego jest na forum. Możemy kontaktowac się prywatnie, a publicznie proszę Cię o nie imputowanie pseudosubtelne pewnych przywar w takim tonie.
Ja więcej się nie wypowiadam, oświaczenie o upadku działalności poprzez wycofanie się paru osób z komitetu założycielskiego jest na forum. Możemy kontaktowac się prywatnie, a publicznie proszę Cię o nie imputowanie pseudosubtelne pewnych przywar w takim tonie.