Witam przedstawiam moje pierzasto-kłujące towarzystwo
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: lora wielka aleksandretty patagonki senegalki żako kakadu
jasio ma terarium ale puszczam go po pokoju wchodzi po rurach [pod sam sufit i wielkimi oczystami wszystko oglada.Ja uważam że to bardzo ciekawe jaszczury , lubie patrzeć jak jedzą szczególnie że jasiek umie jeść z ręki :)
u mnie jasiek by orchidee połamał bo jest taki ciezki :)jest dużym chłopczykiem obecnie szukam mu żony
u mnie jasiek by orchidee połamał bo jest taki ciezki :)jest dużym chłopczykiem obecnie szukam mu żony
Ostatnio zmieniony czw sty 26, 2012 06:53 przez glizda177, łącznie zmieniany 1 raz.
-
odeszła.. najprawdopodobniej miala problemy hormonalne przy pierwszej ciąży miaął zaparcie jaja miała ich strasznie duzo i bardzo duże.Ogołnie była ogromna teraz moge dociekać czy nie była czymś szprycowana w hodowli moze sterydy na szybszy wzrost tego nie wiem.Jej wielkość mogę teraz tylko gdybać ale mogła mieć jakiś wpływ na długość życia a samice życia 3 lata jasmina odeszła w wieku 2 lat i 1 dnia .
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Chyba miał na myśłi to: http://www.operonracing.com/najciezsza- ... -cuda.html nazwy podobne 

Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
-
Obecnie zabrałam się za szykowanie nimfowego lokum.
To końcówka szklarni 340x240 i wysokosc hm.. nie wiem :)
Mam tam 2 stare białe winogrony i doskonałą ziemie do sadzenia czegoś dobrego dla papug( humus :)mam posadzone arbuzy w domu jak uda się wychodować roślinki licze że pokażą się choć mini arbuziki dla papug .Szklarnia pozostanie szklarnia bedzie miała osiatkowane drzwiczki i wywietrznik w suficie nie wiem jak to sie nazywa (lukswer?:) .
Szklarenka stoi od lat nei użytkowana wymaga solidnego wyczyszczenia ale to moge zrobić jak już będe miała możliwość używania wody na ogrodzie:).
Chce do końca marca skonczyc przygotowywanie lokum i przełożyc nimfy .
W planach jest wybiałkowanie sufitu ..
To końcówka szklarni 340x240 i wysokosc hm.. nie wiem :)
Mam tam 2 stare białe winogrony i doskonałą ziemie do sadzenia czegoś dobrego dla papug( humus :)mam posadzone arbuzy w domu jak uda się wychodować roślinki licze że pokażą się choć mini arbuziki dla papug .Szklarnia pozostanie szklarnia bedzie miała osiatkowane drzwiczki i wywietrznik w suficie nie wiem jak to sie nazywa (lukswer?:) .
Szklarenka stoi od lat nei użytkowana wymaga solidnego wyczyszczenia ale to moge zrobić jak już będe miała możliwość używania wody na ogrodzie:).
Chce do końca marca skonczyc przygotowywanie lokum i przełożyc nimfy .
W planach jest wybiałkowanie sufitu ..
-
mam narzeczonego mieszkamy razem mam czas czasem na kino ale o wyjazdach zapomniałam .Przysluguje mi 5-7 dni rocznie inaczej usycham bez moich dzieciakow.Śmieszne bo po latach nie uśniesz bez darcia dzioba papug , na urlopie wynajdujesz sobie bezdomne zwierzaki i je dokarmiasz bo bez zwierzaków nie umiesz życ. Mysle o sobie i to nie jest tak że dla mnei to przykry obowiązek to po prostu jedyna rzecz która tak mnie cieszy .
- Klaudyna
- Ptaki które hoduję: Żako Kongijskie
Dobrze, że potrafisz swój czas podzielić na pasję i życie osobiste. Często się słyszy, że ludzie którzy się czymś pasjonują tak od serca po za tym nie widzą innego życia, często są samotnikami
Czego Tobie nie życzę
Ja również kocham zwierzęta i wiem jak dużo radości potrafią wnieść do życia, pozwalają nam zapomnieć o kłopotach, rozweselają nas gdy mamy zły humor itp. Myślę, że bez zwierząt świat by był ponury.

-
pare zdjęć by pokazać że to nie jest zimne i oślizgłe:) czyli kompanie agam które ostatnimi czasy urosły strasznie :).W tym roku zrobie im wybieg na dworze i lato spedza na łące . Naturalne uvb dobrze im zrobi .
- Załączniki