D..a nie fotograf ze mnie ....
Aleksandretty z Loro Parku
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Krysia-
- -#Administrator

- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Aleksandretty z Loro Parku
Wstyd się przyznać ale tylko część zdjęć nadaje się do publikacji. Było więcej gatunków i podgatunków ale niestety .....
Albo się ptaki w zieleni pochowały i na zdjęciu wyszła tylko kolorowa plamka, albo spały w głębi klatki z wtuloną w piórka główką a nie chciałam stukać w klatkę by nie stresować papug, albo ......... . Dużo różnych, innych czynników wpłynęło na jakość zdjęć ...... min i to, że starałam się robić tak, by nie było widać z przodu krat klatek choć nie zawsze mi się to udawało. Bywało i tak, że wychodziły same kraty, co się uwidoczniło dopiero po powrocie do kraju.
-
MisiekPapuga
Hop hop Krysiu masz jakieś ciekawe fotki wolier, interesuje mnie ten temat szczególnie od strony technicznej. Jak montowane są budki, jak przyczepiana siatka, z jakiego materiału konstrukcja wolier, jak podawany jest pokarm i woda? Gdybyś miała coś co by mnie mogło zainteresować napisz mi na priva albo wklej zakladajac temat np. woliery w loro park;)
Pozdrawiam
P.S Kawał dobrej roboty;)
Pozdrawiam
P.S Kawał dobrej roboty;)
-
Michallip
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
Świetne są te fotki. W końcu (prawie) wszystkie alki w jednym miejscu.
-------------------------------------
www.moje-papugi.pl
www.moje-papugi.pl
-
cocoleo
- Ptaki które hoduję: szkarłatka, żako kongo
- Kontakt:
Może ktoś prześle fotki aleksandretty himalajskiej z krótkim opisem jej. Chciałbym nabyć te papugi ale mało o nich wiem. Pozdrawiam
cocoleo
Piszę poprawnie po polsku.
-
cocoleo
- Ptaki które hoduję: szkarłatka, żako kongo
- Kontakt:
Myślałem, że himalajskie są wielkości chińskich? Kiedyś w Exocie pojawiło się ogłoszenie o sprzedaży himalajskich\czeskie lub slowackie już nie pamiętam\ ale tylko raz je widziałem.
cocoleo
Piszę poprawnie po polsku.