Powiadomienia przez GG
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- haaszek
- Ptaki które hoduję: papużki faliste
- Kontakt:
Powiadomienia przez GG
Od pewnego czasu nie otrzymuję powiadomień przez GG o odpowiedziach w wątkach, w których pisałam. Cos się potentegowało?
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
W Twoim profilu jest taka funkcja o powiadomieniach , można to zablokować samemu , przynajmniej kiedyś tak było.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- haaszek
- Ptaki które hoduję: papużki faliste
- Kontakt:
No własnie ja sobie ustawiłam żeby przez GG przychodziło i było bardzo dobrze, bo w pracy
nie wchodzę na swoja pocztę. A potem nagle znikneło, choc nic nie zmieniałam.
Spróbowałam teraz sobie jedną opcję zmienić, zobaczę jak ktos odpowie czy zadziała.

Spróbowałam teraz sobie jedną opcję zmienić, zobaczę jak ktos odpowie czy zadziała.
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
U mnie też GG wariowało przez 2-3 dni , dzisiaj jakoś je naprawiłem i mam jak na razie wszystko w normie.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Hmm, przykro mi, ale nic nie zmieniałem, więc niestety trudno mi powiedzieć czego to jest przyczyną. Dostałem też info na GG od Michallip, ale napisał także że już jest wszystko ok...
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
-
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
Grzegorz, faktycznie jak tam torchę pomerdałeś po naszej rozmowie to pomogło. Ale radość trawła kilka dni. Od jakis dwóch tygodni nie mam powiadomień. Mógłbyś zerknąć. Może coś ze skryptem?
-------------------------------------
www.moje-papugi.pl
www.moje-papugi.pl
-
- Kontakt:
ja też mailowych powiadomien nie otrzymuję od momentu aktywowowania powiadomień na GG
www.moje-papugi.pl
www.moje-papugi.pl
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Już chyba wiem o co chodzi, ale chyba nie pomogę, chociaż się postaram. Firma na której serwerze znajduje się forum zmieniła obsługę skryptów php na nowszą wersję w tym czasie w którym zaczeliście pisać o braku powiadomień. Kojarząc fakty myślę że jest to tym spowodowane, ale nie wiem czy uda mi się to naprawić.
Dodatkowo dnia 17 listopada usługodawca będzie aktualizował bazę danych z wersji 4.1 na 5.0, nastąpi to w godzinach porannych, więc prawdopodobnie do czasu jej zakończenia nie będzie działało forum.
Dodatkowo dnia 17 listopada usługodawca będzie aktualizował bazę danych z wersji 4.1 na 5.0, nastąpi to w godzinach porannych, więc prawdopodobnie do czasu jej zakończenia nie będzie działało forum.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
-
- Kontakt:
Witam - ja zrezygnowałem z powiadomień przez GG i usunałem numer GG z profilu w ubiegłym tygodniu. Od tej pory zaczęły do mnie dochodzić powiadomienia mailowe. Moze ta informacja się komuś przyda.
www.moje-papugi.pl
www.moje-papugi.pl