SZCZUPACZEK
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Nie wiem co się stało ale nie mogłem wkleić zdjęcia, poprosiłem Fridę i oto mamy rybkę. Ciekawe którą Userkę Wojtek tym razem potrzymał za kolano
.Dla ścisłości , szczupak miał 105 cm dł i ważył 8,5 kg.

To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
- wojtek
- EKSPERT-HODOWCA
- Ptaki które hoduję: Senegalki
- Kontakt:
sajga, Nie zazdrość tylko pakuj sie i przyjeżdżaj. Szczupaka złowił mój kolego ,którego wziełem na łódz( dla Wąsatego nabujałem, że ja
} Holu ryby jakby nie było, czasem nie czuł,że wogule jest. Przy samej łodzi pokazał łeb i dopiero się zaczeło nerwowe szukanie podbieraka. dał nura wyszedł w podbierak. Ja tylko pdbierałem. Wzioł dokładnie w tym samym miejscu co przedtem sum.

Jeśli nie pomagasz to nie przeszkadzaj.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
W takim razie obu Was widzimy w przyszłym roku nad zalewem!!! 

www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Z tą resztą to już totalna głupota, nie wiem za co Zarządy biorą kasę
Natomiast ten dolny wymiar powinien być podniesiony przynajmniej na 55cm , może wtedy było by więcej ryb
Nasze wody są tak zaniedbane przez PZW że szkoda gadać, porobili sobie etaciki i mają wszystko w dup... a kłusole jak działają tak działają nadal i mają się dobrze i śmieją się z takich poczynań pseudo działaczy.

To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455