Z wielką przyjemnością otwieram nowy dział, którym jest Kącik wędkarza. Na naszym forum znajdują się osoby które kochają papugi, ale również ich pasją jest wędkarstwo. W połączeniu przyjemnego z pożytecznym utworzyłem dział dla tych którzy lubia również wędkowanie...
Dodatek może nie w temacie forum, ale myślę że się Wam spodoba
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
polecam ta przynete:
naklada sie ja na chaczyk,konsystencja przypomina i pachnie jak super glu
wyglada jak ochotka
dobra na płocie,leszcze,liny,okonie i inne
nigdy mnie jeszcze niezawiodła
Załączniki
Słowami ciepłymi rozpoczynam dzień każdy, by nie pozwolić smutkom zasnuć nieba.Na przekór
codzienności i szarości życia, garść promieni słońca rzucam pod nogi...
Mam to w swojej skrzynce wędkarskiej , ale jakoś nigdy nie stosowałem tej pasty, szkoda tylko ze nie zostawiłem Ci tego jak byłem latem, ale jeszcze nic straconego , jak będę teraz na zjeździe to zabiorę to ''cudo'' ze sobą. U nas mówi się na to pasta ochotkowa.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie. Pozdrawiam zawadzki112@poczta.onet.pl GG 7481455
Ryba prezentuje się bardzo okazale chata też wygląda zabójczo ale jest na drugim planie
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie. Pozdrawiam zawadzki112@poczta.onet.pl GG 7481455
Czy to oznacza, ze duże ryby zostały przetrzebione i zdziesiątkowane przez Wojtka N.???
Pozostały jedynie te "szprotki"? Czyli co trzeba przywieżć ryby na spotkanie ??
Anka
zanim kupi sie papugę, dobrze jest poczytać i zapoznać się ze wszystkim, aby pózniej nie pisać, że nagle wykryto alergię....