A ja myśle,że u Ciebie będzie napewno dobrze.U moich papug teraz jest "kryzys uczuć"myśle,że moge tak to nazwać.Ferdek już częściej się wkurza że Leon nie chce się z nim bawić i broić i denerwuje się bo nie umie za bardzo się sam sobą zająć i musze czasem coś mu wymyślić,Leon coraz częściej siedzi u Ferdka w klatce i od jakiegoś czasu pozwala na to by Ferdek tam wchodził i spią razem

ale nie chce wychodzić bo nie chce by ten go zaczepiał

Zaczał skubać nogi i robi się taki "zamknięty"w sobie.Ale zdaża się i tak że Ferdek zbliża się bardzo blisko i skubie go delikatnie po główce i Leon go nie odgania i wtedy mam nadzieje,że jeszcze jest dla nich szansa.Ponieważ Leon odkąd jest u mnie nie pierzył się i nie odrastają mu piórka dzwoniłam do lekarza z zapytaniem czy jest jeszcze szansa na to by mu te piórka odrosły?Dałą mi pare wskazówek i zrobiłam badania czy nie trzeba go odrobaczyć i powiedziała,że jest szansa,że odrosną i że się jeszcze polubi z Ferdkiem ale to jeszcze ten czas który są ze sobą to jest za krótko-więc mam nadzieje,że kiedyś się uda.