Hej mam pytanko :d
Mam już wszystko gotowe do romnażania papużek falistych ale nie wiem:
Czy jeżeli będe stosowała diete czyli tą mieszankę jajeczną to w jakiś specjalny sposób muszę ją podawac osobno Majce ? <co>
a jeżeli tak to czy mojemu chłopczykowi nic sie nie stanie od tej mieszanki? w jaki sposób mam ją jej dac <co> ?
Rozmnażanie papużek Falistych
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
Sylwia09 pisze:Hej mam pytanko :d
Mam już wszystko gotowe do romnażania papużek falistych ale nie wiem:
Czy jeżeli będe stosowała diete czyli tą mieszankę jajeczną to w jakiś specjalny sposób muszę ją podawac osobno Majce ?![]()
a jeżeli tak to czy mojemu chłopczykowi nic sie nie stanie od tej mieszanki? w jaki sposób mam ją jej dac?
Ale Ty nie jestes gotowa, nie masz podstawowej wiedzy jak przygotować ptaki do legów- poszukaj w necie, albo tutaj na forum, przygotowanie do legów u wszystkich ptaków wygląda podobnie
samo jajko to za mało, gdzie warzywa, owoce, - ptaki trzeba odp. karmic na długo przed planowany mi legami, w jakim wieku są ptaki ?
Jajko albo mieszanke jajeczną jedza oba ptaki nie tylko samiczka