-Polecam sklep "Just-And Blachowicz-
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję:
- Kontakt:
-Polecam sklep "Just-And Blachowicz-
-na polskim rynku obecnie pokarmów dla naszych ptaków nie brakuje-jest wiele firm polskich które zajmują sie pakowaniem pokarmów dla ptaków egzotycznych -[ małej -sredniej i dużej egzotyki ]- ceny są różne i pokarmy także-trudno podać sklep w którym mozna sie zaopatrzyć bez jakichkolwiek wachań czy aby pokarm w tym sklepie jest zdrowy i świezy dla naszego ptaka
-Wszystkie ziarna które znajdują sie w większości mięszanek są w małym stopniu uprawiane na naszych polach Polskich-[ sprawa jest prosta dlaczego??? - dlatego że nikt tych ziaren nie chce w naszym kraju zakupić od rolnika ]- w ostatnich latach uprawiano jeszcze len-ale obecnie nawet uprawa lnu upadła. Rzepik i rzepak są opłacalne ale również mało uprawiane przez rolników
-większości ziaren pochodzi z importu-ale takie ziarna są najczęściej kupowane przez hurtowników i cena zakupu tych ziaren jest niska- z czego jakośc pasz w mięszankach jest bardzo słaba a ziarna nie są wogóle badane na pochodzenie grzyba -więc z tąd pierwsze choroby które powstają.- To właśnie powstaja na bazie tych tanich słabych jakościowo mięszanek ziaren
Cała procedura przetrzymywania ziarna w odpowiednich warunkach jest niezmiernie zkąplikowana i droga finansowo. Pakowane ziarno jest w nieodpowienie worki które nie mają żadnych zabezpiezceń przed grzybem ,pleśnią -itp.
ziarno nie jest przesiewane z czego jest zapylone kurzem i innymi zanieczyszczeniami co wpływa nie korzystnie na ptaki
ziarna są najlepszych firm światowej Areny Ptaków Egzotycznych więc polecam sprawdzone pokarmy-dobrze zabezpieczone-zapakowane w odpowiednie worki które zabezpieczają przed powstaniem grzyba - co jest szczególnie ważne
Kupujcie dla swoich papug ziarna zdrowe i sprawdzone - polecane przezemnie pokarmy są podawane moim ptakom
-Wszystkie ziarna które znajdują sie w większości mięszanek są w małym stopniu uprawiane na naszych polach Polskich-[ sprawa jest prosta dlaczego??? - dlatego że nikt tych ziaren nie chce w naszym kraju zakupić od rolnika ]- w ostatnich latach uprawiano jeszcze len-ale obecnie nawet uprawa lnu upadła. Rzepik i rzepak są opłacalne ale również mało uprawiane przez rolników
-większości ziaren pochodzi z importu-ale takie ziarna są najczęściej kupowane przez hurtowników i cena zakupu tych ziaren jest niska- z czego jakośc pasz w mięszankach jest bardzo słaba a ziarna nie są wogóle badane na pochodzenie grzyba -więc z tąd pierwsze choroby które powstają.- To właśnie powstaja na bazie tych tanich słabych jakościowo mięszanek ziaren
Cała procedura przetrzymywania ziarna w odpowiednich warunkach jest niezmiernie zkąplikowana i droga finansowo. Pakowane ziarno jest w nieodpowienie worki które nie mają żadnych zabezpiezceń przed grzybem ,pleśnią -itp.
ziarno nie jest przesiewane z czego jest zapylone kurzem i innymi zanieczyszczeniami co wpływa nie korzystnie na ptaki
ziarna są najlepszych firm światowej Areny Ptaków Egzotycznych więc polecam sprawdzone pokarmy-dobrze zabezpieczone-zapakowane w odpowiednie worki które zabezpieczają przed powstaniem grzyba - co jest szczególnie ważne
Kupujcie dla swoich papug ziarna zdrowe i sprawdzone - polecane przezemnie pokarmy są podawane moim ptakom
- Figa
- Ptaki które hoduję: Amazonka niebieskoczelna
Ja uważam , że są dobre, kupuję u Justyny i zawsze wszystko było świeże, a dostawa w terminiech5oh pisze:A co sadzicie o firmie Deli Nature??
Widze ze wiekszosc pokarmow ktore sa w ofercie Justyny sa wlasnie tej firmy.

Witam, to prawda większość pokarmów to DeliNature. Mam także w sprzedaży pokarmy Versele-Laga, jednak w swojej hodowli stosuję mieszanki Deli, cenowo przystępne a jakością nie odbiegają od innych renomowanych firm. Zapraszam wkrótce na moją stronę, pojawią się tam artykuły Verseli jak również akcesoria dla naszych ptaszorów, chwilowo będą to zabaweczki i klatki, co później to tajemnica
Jutro postaram się zrobić zdjęcia mieszanek Deli, sami ocenicie jak to wygląda.

Jutro postaram się zrobić zdjęcia mieszanek Deli, sami ocenicie jak to wygląda.
- Figa
- Ptaki które hoduję: Amazonka niebieskoczelna
Bardzo fajne te zabawki, napewno się wybiorę do Justyny tylko jeszcze nie wiem kiedy będę miała transport, bo słyszałam że tych zzabawek to jest o wiele więcej
Już się nie mogę doczekać 

-
- Ptaki które hoduję: amazonka mączna
- Kontakt:
Witaj Justyno
Potrzebuję mieszanki dla mojej amazonki mącznej. Najlepiej firmy VerseLaga. Czy masz taką karmę. Do tej pory kupowałam u J. Jeziorek Prestige Premium plus mieszanke owocową i orzechów mieszałam to i papuga jadła chętnie. Teraz pora na zmianę. CHętnie kupię u CIebie ,tylko powiedz jaką masz najlepszą karme dla amazonki? W jakiej cenie i czy można zamówic za zaliczeniem pocztowym. pozdrawiam Anka
Potrzebuję mieszanki dla mojej amazonki mącznej. Najlepiej firmy VerseLaga. Czy masz taką karmę. Do tej pory kupowałam u J. Jeziorek Prestige Premium plus mieszanke owocową i orzechów mieszałam to i papuga jadła chętnie. Teraz pora na zmianę. CHętnie kupię u CIebie ,tylko powiedz jaką masz najlepszą karme dla amazonki? W jakiej cenie i czy można zamówic za zaliczeniem pocztowym. pozdrawiam Anka
-
- Ptaki które hoduję: żakuniu przybądź
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Polecam również za cierpliwość do klienta 

www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...