robaczki na ptaku

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Blutek
Ptaki które hoduję: Nimfy i faliste

Re: robaczki na ptaku

Post autor: Blutek » sob sie 30, 2025 10:01

Część,
Stary temat, ale potrzebuje nazw produktów o których pisaliście w tym poście. Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » ndz sie 31, 2025 15:22

w poście pisze, ze chodzi o lek ktorego substancja czynna jest iwemektyna, nazwy leków sa rozne, zakrapla sie 1 kropla na golą skore- pod skrzdłem albo na kark

Blutek
Ptaki które hoduję: Nimfy i faliste

Post autor: Blutek » śr wrz 03, 2025 23:39

Mogę prosić o nazwy produktów?. Tych do pryskania i pod skrzydła. Widziałam, że trochę tego jest, dlatego pytam o te, które polecacie.

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » czw wrz 04, 2025 14:34

jest duzo, wet bedzie wiedzial, bo tylko u weta kupisz, potrzebujewsz leku ktory zawiera iwemectyne- ale potrzebujesz 1- 2 kropli a nie całej butelki, jest puder Insektin- ten dostaniesz w necie, szukasz czegos na ptaszyńca- wiesz ze ptaki maja pasozyty ? widziałeś piorojady chodzana po nim ? odchody do zbadania dales czy czasem nie ma pasozytow wew.

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Pozostałe tematy dotyczące senegalek”