galeria chiki1979

-każdy nowy temat to nowa galeria jednego utzestnika forum-

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

chika1979
Ptaki które hoduję: drobna egzotyka

Post autor: chika1979 » pn lis 19, 2012 09:55

oczywiście.kuchnia to może nie najlepsze miejsce dlatego po wielu przemyśleniach przenieśliśmy wolierę z kuchni do drugiego pokoju.

nie było mnie dość długo tu na forum ze względów rodzinne problemy.opiszę po części co się u mnie zmieniło dla zainteresowanych.obecnie z wyżej wymienionych problemów musieliśmy ograniczyć naszą wspólną pasję jaką były patki.proszę nie martwcie się o papużki .Wszystkie znalazły nowe kochające domki i są pupilami.Wielka szkoda ,że nie mogłam ich zatrzymać.No cóż czasem życie zmusza nas do czegoś na co nie mamy wpływu :cry: :cry:

W domu na dzień dzisiejszy zostało kilka sztuk amadyny zebrowatej różnej mutacji barwnej.I jedna rozzella białolica ,która była u nas od początku.Nie potrafiliśmy jej oddać do nowego domu.Serce by nam pękło .Niestety zostaliśmy przy jednej średniej wielkości wolierce w dużym pokoju z tak zwanymi (zeberkami).

Zdjęcia w kleję w wolnej chwili aby wam pokazać jaką wolierkę zbudował mój mąż i co tam w niej fruwa.

chika1979
Ptaki które hoduję: drobna egzotyka

Post autor: chika1979 » czw lis 22, 2012 10:11

A więc tak jak pisałam obiecane zdjęcia mojej domowej woliery.Jeszcze tylko brakuje w niej czegoś zielonego ,, ale już nad tym pracuję.W planach jest posadzenie jakiegoś pnącza do dużej donicy co by się wspinał po klatce.

na pierwszym zdjęciu nasza ulubienica po kąpieli
Załączniki
Zdjęcie1307.jpg
Zdjęcie1305.jpg
Zdjęcie1303.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Nasze prywatne galerie-”