Żako zniszczył sobie lotki w prawym skrzydle ... :(
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: duże papugi
- Kontakt:
Żako zniszczył sobie lotki w prawym skrzydle ... :(
Pytasz w temacie nie aktywnym od 3 lat :( Obawiam się,ze to żako ma jużod dawna nowego właściciela jeśli jeszcze żyje :( Zazwyczaj tak kończą :(
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
pysia34, Na tym forum w przeciwieństwie do innych każdy temat jest aktywny, mimo, że od 2-3-4 lat nikt nie pisze.
Jest temat i zawsze każdy może uaktywnić jeśli tylko zechce w nim napisać.
Nieaktywne sa tylko tematy zamknięte.
Jest temat i zawsze każdy może uaktywnić jeśli tylko zechce w nim napisać.
Nieaktywne sa tylko tematy zamknięte.
-
- Ptaki które hoduję: szare, kakatoes
- Kontakt:
dzien dobry,
mozna mysliec ze tematat zywy albo martwy... tylko od osoby ktora pisala na temat zako, prawdpodobnie odpowiedzi nie bedzie...dwa lata, to dlugi czas co dotyczy wlascielstwa papugi...
no, obojetnie...
sytuacje tego zako i tej amazonki sa prawdopodnie te same...
czy mozna wiedziec jak zyje amazonka? sama? w klatce? ile ma lat? od jak dawna ja macie, jak jest odzywiana itd...to sa pierwsze takie drogowskazy aby jakakolwiek opinie sobie zrobic...
zycze przyjemnego dnia...
mozna mysliec ze tematat zywy albo martwy... tylko od osoby ktora pisala na temat zako, prawdpodobnie odpowiedzi nie bedzie...dwa lata, to dlugi czas co dotyczy wlascielstwa papugi...
no, obojetnie...
sytuacje tego zako i tej amazonki sa prawdopodnie te same...
czy mozna wiedziec jak zyje amazonka? sama? w klatce? ile ma lat? od jak dawna ja macie, jak jest odzywiana itd...to sa pierwsze takie drogowskazy aby jakakolwiek opinie sobie zrobic...
zycze przyjemnego dnia...
-
- Ptaki które hoduję: szare, kakatoes
- Kontakt:
witam,
wlasciwie nie wazne czy nowy czy stary temat...bardzo swiezutkie i wazne pytanie zostalo postawione i warto wysilku aby pomoc i odpowiedziec...
poniewaz widzialam juz takie sytuacje prosze o wiecej informacji zanim odpowiec napisze...przepussczam ze jest tu wiecej ludzi gotowych do napisania odpowiedzi...
wlasciwie nie wazne czy nowy czy stary temat...bardzo swiezutkie i wazne pytanie zostalo postawione i warto wysilku aby pomoc i odpowiedziec...
poniewaz widzialam juz takie sytuacje prosze o wiecej informacji zanim odpowiec napisze...przepussczam ze jest tu wiecej ludzi gotowych do napisania odpowiedzi...
- krzysiooo77
- Ptaki które hoduję: Konura/Amazonka
- Kontakt:
I zgadam się z tym i więcej kilka miesięcy temu rozmawiałem z panią która pisywała na tym forum kilka lat temu ma Amazonkę ktora żyje nie zmieniła właściciela itp.
Szkoda że pysia34 podchodzi do sprawy z negatywnym nastawieniem wiem że widziała nie jedno i słyszała ale może jest jakaś nadzieja że wszytko u tych ptaszyn jest jak należy ja bynajmniej wolę tak myśleć
Szkoda że pysia34 podchodzi do sprawy z negatywnym nastawieniem wiem że widziała nie jedno i słyszała ale może jest jakaś nadzieja że wszytko u tych ptaszyn jest jak należy ja bynajmniej wolę tak myśleć

Krzysiooo
-
- Ptaki które hoduję: duże papugi
- Kontakt:
Jasne Krzysiu :) jestem realistką :) Sama kupiłam już niejedno żako łyse kupione 3 miesiace wcześniej więc nie o nastawienie a o realia życia tu chodzi.... Zauważ ile osób z problemami które tutaj trafiły po miesiacach "chwali" się rezultatami? Podam Ci jeden z wielu przykładów Dina ararauna....poszukaj w tematach. Od 2 lat ma 4 dom ! Teraz włąścicielka po 1,5 roku chce podpisać kolejną umowe adopcyjną od ponad 2 lat nie widziała ptaka którego tak bardzo kochała, poczytaj. Potem zarzucaj mi negatywne nastawienie! Po prostu dłużej żyje i znam wiele historii bez szczęśliwego zakończenia.... Naiwnie jeszcze wierzysz że wszystko jest ok a zazwyczaj nie jest niestety. Ty wolisz nie widzieć inie wiedzieć jak jest na prawdę ja mam zwyczaj prawdę walić między oczy nie zamydlając tematu i ubierając go w ideologie....
Ile osób napisało tutaj że ptak odszedł, że skubie się nadal, że nie poradziło sobie z problemem?
Ile osób napisało tutaj że ptak odszedł, że skubie się nadal, że nie poradziło sobie z problemem?
- krzysiooo77
- Ptaki które hoduję: Konura/Amazonka
- Kontakt:
Wiem pysiu wiem ale wolałem nie pisać bo być może poza mną ktoś chce wierzyć.Czy wiedząc że ptak jest martwy czy zmienia dom co tydzień było by mi /innym łatwiej .Ja też jestem realistą jak ty ale staram się o tym nie myśleć.Widziałem kilka tygodni arę która była prawie łysa a po wykonaniu kilku telefonów mój przyjaciel nie dowiedział się prawie nic poza tym że wędrowała od domu do domu ....myślę o niej często i zastanawiam się wciąż jak można postąpic z tak pięknym ptakiem w taki sposób.
Ale może i masz rację o tym należy pisać to może choć jednej osobie to uzmysłowi jak te piekne ptaki/papugi są krzywdzone.
Tak na zakończenie ,niechciałem nic ci zarzucić nie to było moim celem tak wyszło ale wina raczej stoi po mojej stronie więc przeprszam
Ale może i masz rację o tym należy pisać to może choć jednej osobie to uzmysłowi jak te piekne ptaki/papugi są krzywdzone.
Tak na zakończenie ,niechciałem nic ci zarzucić nie to było moim celem tak wyszło ale wina raczej stoi po mojej stronie więc przeprszam

Krzysiooo