Adrian1 jakie wymiary ma klatka , w której jest para lęgowa i jakie wymiary ma budka

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

pierwsza aleksa przyszła na świat nad ranem dzisiaj
Także jeden maluszek już jest ;D
Ale masz radochę
Krysia- pisze:Adrian1, no to gratulacje ,,łociec" czytaj : przyszywany ojciecAle masz radochę
![]()
Z dokumentami już załatwione w środę pani do mnie przyjdzie na wizytę
karmię najlepiej jak tylko można pokarm jajeczny jajko ze skorupką calci lux granulat warzywa i owoce. W razie czego kupiłem też pokarm do ręcznego karmienia ale mam nadzieję że rodzice same wykarmią chociaz do 30go dnia
później dam rade z dokarmianiem teraz jak takiego maluszka zobaczyłem to ło jacie masakra jak tu go karmić jak on taki malusi? Musza rodzice dać rade. Co jakoś godzine max dwie słychac jak maluszek piszczy w budzie. do niej nie zaglądam bo samica z niej nie wychodzi a nie chcę żeby zadeptała maluszka albo zrobiła mu krzywdę.
jak wszystko bedzie git to tak jak kiedys napisalem w temacie "dar dobrych ludzi" jednego swojego mlodego oddaje
osobe odpowiednia jak najbardziej juz znalazlem takze teraz tylko pozostalo trzymac kciuki za maluszki!! :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości