Pojawił sie nowy problem kuki stala sie agresywna! nie wiem dlaczego.........
codziennie zachowywalem sie jednakowo bez krzykow agresji itd.....
w niedziele przyszly 2 dzieciaki chyba sie z nia draznili i od tej pory jest agresywna tzn nie moge nawet wlozyc palca do klatki by ja poglaskac bo automatycznie skrzeczy i proboj edziobac a dawniej sama nadstawiala glowe
jak wypuszczam ja z klatki nie siada na reke jak dawniej tylkoo sama z niej wychodzi jesli wloze reke automatycznie atakuje
latajac po mieszkaniu juz nie siada tak chetnie na mnie tylko na klatce a np kiedy podejde straszy
przylatuje do mnie tylko wtedy kiedy ona chce i jesli ma dobry humor to moge ja podrapkac po glowie a jesli nie, chce dziobac.....
nic z tgeo nie rozumiem dlaczego taka zmiana w stosunku do mnie?
Kuki stala sie agresywna ......
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Kuki stala sie agresywna ......
Ostatnio zmieniony czw mar 10, 2011 05:26 przez zako kuki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ptaki które hoduję: lora wielka aleksandretty patagonki senegalki żako kakadu
dzieci sa za szybkie ,za głośne, za małe ptaki sie ich boją .Obrażona jest bo dzieciaki były na jej terenie czuła sie tam bespiecznie i dobrze miała spokój ..daj jej czas wróci do siebie i na drugi raz goń dzieciaki z pomieszczenia ptaka:) ja nie pozwalam dzieciom na wchodzenie do zwierzat bez mojego nadzoru.Dziecko jak to dziecko bawi sie wymysli cos ciekawego i przypadkiem zaszkodzi.