pozdrawiam
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Nie będą same - bedą mieć siebie. I to jeden największych z plusów posiadania pary ptaków, a nie pojedynczego pupila.Boguśka pisze:same bidulki będą te pare dni.
Moja mama też nie jest miłośniczką papug, a nawet jest alergiczką, nie może przebywać za długo w pokoju z papugami, ale co jakiś czas w ciągu dnia zagląda, porozmawia, popatrzy czy wszystko mają w miseczkach i jakoś ten czas mojej nie obecności przelecihaaszek pisze:Moja mama nie jest miłośniczką moich Potworów, ale przygotuję jej kilka zestawów sałatkowych i przeprowadzę szkolenie BHP :) zakończone egzaminem praktycznym.
Tak, może odlecieć. Wystarczy, że się czegoś wystraszy. A potem straci orientację w obcym terenie.Wilu pisze:Jeśli jest ręcznie wykarmiona to może odlecieć i nie wrócić czy to niemożliwe, no bo niby człowieka traktuje jak partnera i nie opuszcza go na krok. A jak by to wyglądało z 2 ręcznie wychowanymi papugami na przestrzeni ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości