WOJTEKZ, Tobie może i zdezaktualizowane ogłoszenia nie przeszkadzają ale przed wszystkim należy brać pod uwagę tych szukających kupna, sprzedaży. Trafia taki delikwent na to, czego szukał, pisze do dającego ogłoszenie, a tam odpowiedź - nie aktualne..... Dlatego chcę to zmienić

Jednak nic nie zrobię bez zgody userów.
Frida84, też ma dużo racji w swojej wypowiedzi dotyczącej wchodzenia na forum tylko po to by zostawić swoją niby reklamę...
wiktor88, podziału jednego na dwa działy raczej nie będzie bo zrobi się gorszy bałagan

Niech raczej dający długoterminowe ogłoszenie zaznaczy to w swoim wpisie np. do kiedy ważne i dobrze będzie
Wysyłałam już maaaasę mejli na PW i na niektóre do dziś nie mam odpowiedzi.... choć poświęciłam na to dużo swego czasu
Prawdę mówiąc najlepszym wyjściem byłoby to, gdyby sami userzy wpisywali o dezaktualizacji swych ogłoszeń.
Jeśli zapomną, nie wpiszą, to po miesiącu zgodnie z głosami większości ogłoszenia będę przenosić do kosza z nadaniem terminu wygaśnięcia tamatu.
Natomiast jeśli ogłoszenie będzie nadal aktualne a mimo to trafi do kosza, dany user wpisze je jeszcze raz