O forum
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Hej,
szukam problemu w bazie danych. Na kopii forum z dnia 03.11.2014 "Zapamiętaj mnie" czy też "Zaloguj mnie automatycznie" działa w porządku. Chce to naprawić tak, żebyśmy nie stracili nic co się pojawiło między 03, a 11 listopada (posty, nowych userów itp), dlatego trwa to tak długo.
EDIT:
Sprawdźcie czy teraz działa. Sprawdźcie też czy działa wam poprawnie ShoutBox (otrzymałem informacje, że go nie ma na stronie głównej).
szukam problemu w bazie danych. Na kopii forum z dnia 03.11.2014 "Zapamiętaj mnie" czy też "Zaloguj mnie automatycznie" działa w porządku. Chce to naprawić tak, żebyśmy nie stracili nic co się pojawiło między 03, a 11 listopada (posty, nowych userów itp), dlatego trwa to tak długo.
EDIT:
Sprawdźcie czy teraz działa. Sprawdźcie też czy działa wam poprawnie ShoutBox (otrzymałem informacje, że go nie ma na stronie głównej).
Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- coco39
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
Boguśka, z logowaniem chodziło o to iż za każdym razem wchodząc na stronę forum musiałem się logować (login,hasło) i pomimo zaznaczenia opcji "loguj mnie automatycznie" ta funkcja nie działała. Teraz jest