Część,
Stary temat, ale potrzebuje nazw produktów o których pisaliście w tym poście. Z góry dziękuję.
robaczki na ptaku
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
w poście pisze, ze chodzi o lek ktorego substancja czynna jest iwemektyna, nazwy leków sa rozne, zakrapla sie 1 kropla na golą skore- pod skrzdłem albo na kark
Mogę prosić o nazwy produktów?. Tych do pryskania i pod skrzydła. Widziałam, że trochę tego jest, dlatego pytam o te, które polecacie.
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
jest duzo, wet bedzie wiedzial, bo tylko u weta kupisz, potrzebujewsz leku ktory zawiera iwemectyne- ale potrzebujesz 1- 2 kropli a nie całej butelki, jest puder Insektin- ten dostaniesz w necie, szukasz czegos na ptaszyńca- wiesz ze ptaki maja pasozyty ? widziałeś piorojady chodzana po nim ? odchody do zbadania dales czy czasem nie ma pasozytow wew.