Reklamy na forum
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, Krysia-, WOJTEKZ
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Reklamy na forum
Na łamach naszego forum zamieszczamy reklamy nieodpłatnie, jednak wyłącznie jako wzajemność. Reklamy jednostronne będą usuwane.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- zby60
- Ptaki które hoduję: kiedyś hodowałem nimfy
- Kontakt:
To jakieś nieporozumienie. Skorzystałem z rady jak wstawiać filmiki na forum a potraktowano to jak reklamę ? Reklamę czego ? Pasji ?
Mój filmik został usunięty.
co to znaczy: "Na łamach naszego forum zamieszczamy reklamy nieodpłatnie, jednak wyłącznie jako wzajemność. Reklamy jednostronne będą usuwane" ?
o jaką wzajemność chodzi i co to są reklamy jednostronne ?
Mój filmik został usunięty.
co to znaczy: "Na łamach naszego forum zamieszczamy reklamy nieodpłatnie, jednak wyłącznie jako wzajemność. Reklamy jednostronne będą usuwane" ?
o jaką wzajemność chodzi i co to są reklamy jednostronne ?
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Filmik został zamieszczony w ogłoszeniach administratora - czyli zły dział wypowiedzi i oczywiście nie jest on reklamą. Natomiast chodzi o reklamy boczne i dolne forum oraz . Co do wzajemności chodzi tu o zamieszczanie linków zwrotnych do naszego forum na stronach reklamowanych. Uważam to za korzystne dla obu stron.
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Informuję Szanownych Forumowiczów, że sukcesywnie w profilach będą kasowane adresy do stron WWW, które są niczym innym jak zwykłą reklamą działalności gospodarczej, innej niż papuzia, ptasia, etc.. Np. wesela, sprzątania, ochrona, wynajem, pożyczki, itd.
Nasze forum nie jest tablicą bezpłatnych ogłoszeń dla reklamy czyjejś działalności gospodarczej w żaden sposób nie związanej z zainteresowaniami użytkowników forum.
Jednocześnie zapewniam, że adresy do domowych, prywatnych stron WWW ([color=red]oprócz tych, które NIE ukazują się w podpisie pod każdym napisanym postem) o papuziej , ptasiej lub innej zwierzęcej tematyce, stron o hodowlach ptaków, czy adresy do zdjęć na różnych portalach np. Garnku , sklepów zoologicznych niejako popieranych przez nasze forum, nadal będą miały prawo bytu[/color].
Np. dziś wykasowałam adres strony www gdzie była tylko reklama sprzątania.
Nasze forum nie jest tablicą bezpłatnych ogłoszeń dla reklamy czyjejś działalności gospodarczej w żaden sposób nie związanej z zainteresowaniami użytkowników forum.
Jednocześnie zapewniam, że adresy do domowych, prywatnych stron WWW ([color=red]oprócz tych, które NIE ukazują się w podpisie pod każdym napisanym postem) o papuziej , ptasiej lub innej zwierzęcej tematyce, stron o hodowlach ptaków, czy adresy do zdjęć na różnych portalach np. Garnku , sklepów zoologicznych niejako popieranych przez nasze forum, nadal będą miały prawo bytu[/color].
Np. dziś wykasowałam adres strony www gdzie była tylko reklama sprzątania.