Hej wszystkim:)
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- pirat59
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta Chińskia, Kozy, Nimfy, Faliste, Barabandy, Rozelle
- Kontakt:
Hej wszystkim:)
Witam Wszystkich Serdecznie:)
Pewnie jak u wiekszosci i u mnie zaczeło sie od falistych:) Ale moje serducho zawsze mocniej walilo na widok Aleks:) no i po kilku latach sa:) moja ósemka z piekla rodem, dwie parki i czeórka mlodych...
Pewnie jak u wiekszosci i u mnie zaczeło sie od falistych:) Ale moje serducho zawsze mocniej walilo na widok Aleks:) no i po kilku latach sa:) moja ósemka z piekla rodem, dwie parki i czeórka mlodych...
- pirat59
- Ptaki które hoduję: Aleksandretta Chińskia, Kozy, Nimfy, Faliste, Barabandy, Rozelle
- Kontakt:
Dzieki:) nieskromnie powiem ze to polowa wszystkich:) z Mama takie krejzolki jestesmy:) mamy jeszcze pare gorskich, rozelli krolewskich, aleks sliwoglowych i rozanych, koz i swiergotek...
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
Mam i Mnichy i Rudosterki, a do Konur się w tym roku przymierzamCanilu pisze:fajne maluchy:) kolorowa tam masz hehei pewnie niezły rumor. Chociaz moim zdaniem nic nei jest w stanie przebić wizyty u konur ;] nawet mnichy czy rudosterki:) ale tez kwestia ucha i jego wrażliwości

Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Canilu
- Ptaki które hoduję: Konury
Ooo ja miałam do czynienia i z konurami i z rudosterkami i z mnichami i powiem Ci, że najgorsze dla mojego ucha były konury. Przecudowne ptaki, kochane tulą się głaskają, pieszczochy nie z tej ziemi ale ten wrzask jest powalający szczególnie w mieszkaniu. Bo w wolierze to wiadomo, że obojętne.
When nothing goes right, go left:)
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
-
- Ptaki które hoduję: Kakadu Alba - para
- Kontakt:
Zazdroszczę sąsiadów ;p u mnie gość centralnie obok mnie hoduje na podwórku pawie indyjskie.. szkurde latem otwieram okno i równo 4:10 rano wszystkie koguty zaczynaja się drzeć no masakra co za wrzask.. kurde sąsiedzi byli u niego miliard razy wyzwiska szarpanina hehe jaja jak berety. Juz prawie moja tolerancja sie do jego hobby skończyła ale wpadłem na pomysł i zamiast otwierać okno latem zamontowałiśmy w domu 2 klimy ;p problem rozwiązany pawi, nie slychać ;p