Witajcie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- beatina
- Ptaki które hoduję: łąkówki wspaniałe, kanarki, amadyny wspaniałe
Witajcie
Czesc, w sumie zalogowalam sie juz dawno na tym forum ale jakos nie wpadlam na to by sie przywitac :D co tez robie teraz. Z duza liczba osob znam sie tu z innego forum ale chetnie poznam reszte jeszcze mi nieznana :)
Z ptasiat obecnie posiadam od niedawna pare lakowek wspanialych (mutacji ino lub red suffusion cynamonowa - pewna nie jestem) oraz pare amadyn wspoanialych. Niegdys mialam gromade falistych, jednak musialam je ewakuowac ze wzgledow zdrowotnych dzieci (lekarz pozwolil nam sprobowac znowu z ptakami :D).
Jestem z Warszawy ;)
Z ptasiat obecnie posiadam od niedawna pare lakowek wspanialych (mutacji ino lub red suffusion cynamonowa - pewna nie jestem) oraz pare amadyn wspoanialych. Niegdys mialam gromade falistych, jednak musialam je ewakuowac ze wzgledow zdrowotnych dzieci (lekarz pozwolil nam sprobowac znowu z ptakami :D).
Jestem z Warszawy ;)
Pozdrawiam,
Beata
============================
Beata
- beatina
- Ptaki które hoduję: łąkówki wspaniałe, kanarki, amadyny wspaniałe
Eeeeee tam nie mow :D Co prawda ja łąkówki sprowadziłam dopiero po konsultacji z naszym doktorkiem, bo moje dzieciaki wygłapiały się trochę z astmą jakiś czas temu a mieliśmy wtedy faliste - dla bezpieczeństwa stadko rozeszło się po forumowiczach i uznałam obecnie że lepiej im będzie juz tam gdzie są - powiekszyły stada m. in. Raffy'ego - a co jak co z nim w i lości nie mam szans się równać :D aż taką wariatką nie jestem :D
ps. oj juz dajcie spokoj z ta ladna laska bo cegle spale :)
ps. oj juz dajcie spokoj z ta ladna laska bo cegle spale :)
Pozdrawiam,
Beata
Beata