Nimfka - artykuły zoologiczne
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Lector
- Ptaki które hoduję: Nimfy
- Kontakt:
Nimfka - artykuły zoologiczne
Witam wszystkich forumowiczów!
Od jakiegoś czasu chodziło mi po głowie otworzenie własnego sklepu zoologicznego.
Nie jako zostałem zmuszony do poszukania pracy, więc postanowiłem otworzyć własną działalność gospodarczą.
I tak oto w maju tego roku ruszył projekt Nimfka.
Aktualnie w sprzedaży produkty firmy Nestor, trudne rozmowy z Vitapolem (+ marki które sprzedają) ale przedstawiciel jakiś niechętny (umawia się i nie zjawia) dostałem ofertę na maila.
Jak przystało na typowy sklep internetowy to niskie ceny !!!
Transport aktualnie Poczta Polska i firma kurierska DCS, w planach Siódemka oraz możliwy odbiór osobisty w Poznaniu.
Prosiłbym o wasze wypowiedzi i opinie co by was interesowało.
Pozdrawiam Grzegorz
Od jakiegoś czasu chodziło mi po głowie otworzenie własnego sklepu zoologicznego.
Nie jako zostałem zmuszony do poszukania pracy, więc postanowiłem otworzyć własną działalność gospodarczą.
I tak oto w maju tego roku ruszył projekt Nimfka.
Aktualnie w sprzedaży produkty firmy Nestor, trudne rozmowy z Vitapolem (+ marki które sprzedają) ale przedstawiciel jakiś niechętny (umawia się i nie zjawia) dostałem ofertę na maila.
Jak przystało na typowy sklep internetowy to niskie ceny !!!
Transport aktualnie Poczta Polska i firma kurierska DCS, w planach Siódemka oraz możliwy odbiór osobisty w Poznaniu.
Prosiłbym o wasze wypowiedzi i opinie co by was interesowało.
Pozdrawiam Grzegorz
pozdrawiam Lector
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
A ja wręcz przeciwnie, kierowca zawsze czeka na otwarcie paczki nie mówiąc, że mu się spieszy, przychodzi normalnie do domu, puka do drzwi/dzwoni dzwonkiem a nie wjedzie na podwórko, zatrąbi i czeka, zawsze uprzejmy. Ogólnie z siódemką problemów nie miałem;-)wojtek pisze:byle nie ta siódemka, mam bardzo złe doświadczenia
Lector, "Kamery"- mi to zasugerowało, że masz w ofercie kamery, które właśnie ktoś może zamówić i zamontować u Siebie w budce, a nie pooglądać

Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać.
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Grunt to się nie dać bezrobociu;-) powodzenia i sukcesów:-)
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...