-Polecam sklep "Just-And Blachowicz-
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Warto odświeżyć , choć ja myślę, ze i tak większosć z nas kupuje jużu Justyny
Ze swojej strony mogę dodać, ze zawsze do mnie paczki z jedzeniem a zamawiam co miesiąc duże ilości przychodzą nstępnego dnia i od dwóch lat zdażyła się jedna pomyłka azamawiam co miesiąc, którą popełnił nowy pracownik i którą skorygowano następnego dnia nieomalże
Poza tym ceny są niżdze niż w innych sklepach a wybór pokarmów, zabawek akcesoriów spory. Na hodowli nie byłam, ale mam nadzieję nadrobić te zaległości wiosną
Sama zaś Justynka wraz z mężem to serdeczni i przyjaźni ludzie, których można czasami prosić o zupełnie różne dziwne rzeczy i zawsze pomogą w miarę możliwości 

Ze swojej strony mogę dodać, ze zawsze do mnie paczki z jedzeniem a zamawiam co miesiąc duże ilości przychodzą nstępnego dnia i od dwóch lat zdażyła się jedna pomyłka azamawiam co miesiąc, którą popełnił nowy pracownik i którą skorygowano następnego dnia nieomalże

- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Znam Justynę i Andrzeja już kilka ładnych lat. Kupuję u nich pokarm jak tylko zaczeli działalność. Mam też ten komfort że są w Łodzi w każdy czwartek i zamówiony pokarm przywożą mi do domu (takiemu to dobrze)
Jeżeli potrzebuję inne rzeczy to też mi pomogą , chwała im za to.

To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Justyna jest wręcz ,,niemożliwa"
Jeszcze tak solidnej firmy nie spotkałam na swojej nie krótkiej drodze życia .......
Wczoraj około godz 9 rano wysłałam zamówienie, a już dziś o godz 10,36 kurier przytargał 10 kg pakę do domu
Nigdy się nie zdarzyło by karma była zainfekowana robactwem czy pleśnią. Zawsze i każda paczka tak apetycznie pachnie świeżością - jakby przed sekundą wszystkie składniki na raz były zerwane, upieczone, zebrane, itd, że i samemu chciałoby się pojeść
Justynko - serrrrrrdeczne dzięki
Będę Cię chwalić na wszystkich ROZPUSTACH - nie mylić z odpustami

Jeszcze tak solidnej firmy nie spotkałam na swojej nie krótkiej drodze życia .......

Wczoraj około godz 9 rano wysłałam zamówienie, a już dziś o godz 10,36 kurier przytargał 10 kg pakę do domu

Nigdy się nie zdarzyło by karma była zainfekowana robactwem czy pleśnią. Zawsze i każda paczka tak apetycznie pachnie świeżością - jakby przed sekundą wszystkie składniki na raz były zerwane, upieczone, zebrane, itd, że i samemu chciałoby się pojeść

Justynko - serrrrrrdeczne dzięki

-
- Ptaki które hoduję: papugi
- Kontakt:
No to i ja trochę "pokadzę" :)
U Justyny robię zakupy juz od dość długiego czasu. Praktycznie co miesiąc przychodzi "paczuszka" z przysmakami dla papug - mam swoje sprawdzone produkty. Obsługa jest niesamowita, odpowiedzi udzielane są bardzo szybko i czasami mam wrażenie, że paczka czeka albo jest wysyłana jeszcze przed moim zamówieniem, bo faktycznie następnego dnia po zamówieniu jest u mnie. Jeszcze nie zdażyło się aby jakikolwiek pokarm trafił do mnie z krótkim terminem ważności. A dzięki gratisom, które pojawiaja się w przesyłkach moje papugi mają możliwość spróbowania nowych cudeniek, które potem dorzucam do kolejnych zamówień.
Acha - nadal czekam na info o arach :)
U Justyny robię zakupy juz od dość długiego czasu. Praktycznie co miesiąc przychodzi "paczuszka" z przysmakami dla papug - mam swoje sprawdzone produkty. Obsługa jest niesamowita, odpowiedzi udzielane są bardzo szybko i czasami mam wrażenie, że paczka czeka albo jest wysyłana jeszcze przed moim zamówieniem, bo faktycznie następnego dnia po zamówieniu jest u mnie. Jeszcze nie zdażyło się aby jakikolwiek pokarm trafił do mnie z krótkim terminem ważności. A dzięki gratisom, które pojawiaja się w przesyłkach moje papugi mają możliwość spróbowania nowych cudeniek, które potem dorzucam do kolejnych zamówień.
Acha - nadal czekam na info o arach :)
-------------------------------------
www.moje-papugi.pl
www.moje-papugi.pl
- misia458
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Rudosterki
- Kontakt:
To i ja wtrącę swoje pięć groszy
U Justyny robię zakupy od niedawna, ale już wzbudziła moje zaufanie. W potrzebie zawsze mogę liczyć na fachową poradę, nawet kilka dni temu (przed złożeniem zamówienia) rozmawiałam przez tel. dobre kilka minut... Ziarno zawsze wygląda świeżo i apetycznie
A tempo realizacji zamówień jest błyskawiczne. Wczoraj przed południem robiłam przelew, a dzisiaj o 11,18 był już kurier z paczką
I gratisa jeszcze dostałam tzn. papugi dostały 

U Justyny robię zakupy od niedawna, ale już wzbudziła moje zaufanie. W potrzebie zawsze mogę liczyć na fachową poradę, nawet kilka dni temu (przed złożeniem zamówienia) rozmawiałam przez tel. dobre kilka minut... Ziarno zawsze wygląda świeżo i apetycznie

-
- Ptaki które hoduję: papugi
-
- Ptaki które hoduję: kakadu alba
- Kontakt:
Ja również kiedy tylko stałem się posiadaczem papugi, zacząłem kupować pokarm u Pani Justyny. Przesyłki są wysyłane ekspresowo i zawsze przychodzi to, co zostało zamówione
Kilka dni temu składając moje kolejne zamówienie, skusiłem się na zabawki, które także można nabyć u Pani Justyny. Zakupiłem dwa "zestawy" sznurków, do których poprzyczepiane są różne kolorowe pierdółki, które moja kakadu wprost uwielbia niszczyć
Wszystko byłoby ok poza tym, że przed zawieszeniem zabawki w klatce, postanowiłem ją najpierw umyć. Gdy tylko ją zamoczyłem, woda od razu zrobiła się kolorowa! Żeby zmyć cały nadmiar farby, musiałem płukać ją kilkanaście minut, ciągle wymienając wodę w misce. Teraz mam duże wątpliwości, czy powinienem zawiesić zabawkę... Czy może ktoś z Was wie jakimi farbami są malowane takie zabawki? Czy nie zaszkodzą mojej papudze?

Kilka dni temu składając moje kolejne zamówienie, skusiłem się na zabawki, które także można nabyć u Pani Justyny. Zakupiłem dwa "zestawy" sznurków, do których poprzyczepiane są różne kolorowe pierdółki, które moja kakadu wprost uwielbia niszczyć

-
- Ptaki które hoduję: mam nimfe
- sqrczybyk
- Ptaki które hoduję: Żako Kongijskie, Kakadu żółtolica
- Kontakt:
Masz tam pozycje 1kg przy karmie,jeśli zamówisz 5kg to zapakowane będą np. 2kg i 3kg próżniowo w foliowych woreczkach (rozważana karma z dużych opakowań).
Natomiast gdy przy karmie masz napisane 15kg - jest to jeden worek 15 kilowy mieszanki,zresztą cena mówi sama za siebie.
Twoje zamówienie przyjdzie na następny dzień,jeśli zamówienie złożyłeś rano,ale maksymalnie na drugi dzionek będzie w Twoich drzwiach.
Wszystko jest świeżutkie, starannie zapakowane.
Szczerze polecam ... jestem bardzo zadowolony,a ptasiorki chyba najbardziej
Natomiast gdy przy karmie masz napisane 15kg - jest to jeden worek 15 kilowy mieszanki,zresztą cena mówi sama za siebie.
Twoje zamówienie przyjdzie na następny dzień,jeśli zamówienie złożyłeś rano,ale maksymalnie na drugi dzionek będzie w Twoich drzwiach.
Wszystko jest świeżutkie, starannie zapakowane.
Szczerze polecam ... jestem bardzo zadowolony,a ptasiorki chyba najbardziej

-
-
-
-
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POLECENIE TEGO SUPER SKLEPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM KAŻDEGO KTO TYLKO POLECA SKLEPIK hodowlapapug.pl JESTEŚCIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A PANIĄ JUSTYNĘ POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA WSPANIAŁĄ PRZESYŁKĘ- pozostanę Waszą klientką jestem bardzo zadowolona
[shadow=darkred][/shadow]
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A PANIĄ JUSTYNĘ POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA WSPANIAŁĄ PRZESYŁKĘ- pozostanę Waszą klientką jestem bardzo zadowolona

- marcin1987
- Ptaki które hoduję: Żako, Kragen, Nimfa, Aleksandretta
- Kontakt: