Witam ,
Mam pytanie !
Dzis moj ojciec oznaimił ze jesli nie sprzeda zboża to kupi swinie , niestety te oto swinie beda w jednym pomieszczeniu z moimi papugami , pomieszczenie ma około 35 m2 , moje papugi zajmuja tam 8 m2 ( nimfy , faliste - wiekszosc i rozne inne ) M je pytanie brzmi czy papugi moga przebywac ze zwierzetami ktore TAK SMIERDZA ?
Prawdopodobnie beda one od wiosny do jesieni wiec beda drzwi otwarte , nie bedzie az takiego smrodu ale jesli zostana na zime bedzie max smierdziec , jedyny plus to bedzie okolo 10 stopni C .
Prosze coś mi powiedziec na ten temat , papugi nie zdechna ? nie mam innego pomieszczenia dla nich , bede musiala zrezygnowac .
Papugi w pomieszczeniu z innymi zwierzetami (swiniami) ?
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
Zrezygnuj, ptaki nie mogą zyć w chlewie , stężenie amoniaku je zabije, świnia nie smierdzi to bardzo czyste zwierzę, śmierdzą jej odchody i mocz
- LUKA
- Ptaki które hoduję: Patagonki Aleksandrety Rozelle Królewskie Barnardy i inne...
- Kontakt:
Ja tez bym ci ten pomysł odradzał, papugi rzem ze świnkmi to nie będzie dobre rozwiązanie
W wolnych chwilach zapraszam na www.CentrumEgzotyki.pl