Czy możecie polecić jakąś dobrą karmę dla papug falistych
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Papuga falista
Ja mam papużkę od wczoraj. Koleś ze sklepu,dał mi karmę Deli Nature(zapewne zdrowa,bo on swoim ze sklepu i z domu też taką karmi,tą samą) za darmo :). Powiedział.że to w prezencie dla papużki. Bardzo fajny ziomek :).
EDIT: Piękne,błyszczące ziarenka.żadnych zbędnych aromatów.tylko naturalny aromat. Jak mojej papudze zapomniałem dziś nasypać.krzyczała cały dzień,aż popatrzyłem,że pusto.
EDIT: Piękne,błyszczące ziarenka.żadnych zbędnych aromatów.tylko naturalny aromat. Jak mojej papudze zapomniałem dziś nasypać.krzyczała cały dzień,aż popatrzyłem,że pusto.
Czasami,trzeba poświęcić się dla innych!
-
- Ptaki które hoduję: nierozłączki
ja kupuję ziarno od dawna tutaj http://rybyozdobne.pl/papugi_i_kanarki,62,0.html jestem bardzo zadowolona z jakości ziarna
- haaszek
- Ptaki które hoduję: papużki faliste
- Kontakt:
Nie powinieneś mieć zwierząt, NIE ZAPOMINA SIĘ nakarmić. Można zapomnieć o swoim śniadaniu, o zwierzęciu NIGDY.Mistrzek pisze:Jak mojej papudze zapomniałem dziś nasypać.krzyczała cały dzień,aż popatrzyłem,że pusto.