Moja papuga jest chora ??
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Moja papuga jest chora ??
Witam otóż tak nie wiem czy dobre miejsce ale mianowicie dostałem dziś od wujka papugę Aleksandrette Obrożną i gdy wpuściłem ją do klatki zwątpiłem ze tak mogło się jej stać teraz pytanie czy to choroba czy brak witamin czy może z stresu się jej to mogło stać ponoć w lecie wszystko było ok od czasu do czasu sobie cos tam skubała ale co powiecie na to niestety w Rzeszowie nie ma dobrego weterynarza by ocenił mi jej stan zdrowia mianowicie ptaszek fajnie skrzeczy jest aktywny kiepsko lata ale jak go wypościłem to nawet dawał sobie rade pomóżcie proszę
tak to wygląda tutaj link : http://www.wrzucajfotki.pl/di-2PF4SE5F.jpg

- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
Taką dostałeś ? to wyglada na skubanie, ptak samotny, ograniczony kontakt z człowiekiem i ptak w stresie się skubie, dobra karma, warzywa owoce i trzeb ptakowi poswięcić wiele czasu, bo jak siedzi samotny w klatce to potem takie są efekty
tak w takim stanie ją dostałem a czy ona na pewno nie jest na coś chora ?
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
jest chora na samotność i opuszczenie, jak sie ma samotnego ptaka to trzeba o niego dbać i duzo się nim zajmować, jak siedzi sama w klatce prawie przez caly dzien to potem są takie efekty