DELI NATURE
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: mam nimfe
DELI NATURE
wiem że karmę warto bo już miałam i mam-dziękuje za polecenie sklepu i karmy. nawiązuję do firmy iż zakuplam pierwszy raz w słoiczku DELI NATURE MINERAL-czy takie minerały są potrzebne nimfie gdy ma urozmaicony pokarm i żywienie? co dokładnie zawiera to DELI? czy nie zrobilam błędu zakupując to DELI? 

-
- Boguśka
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
Nie wiem o co chodzi w tych postach bo wyglądają jak wyciągnięte z jakiegoś tematu??czy po prostu czubus1961 pisze tak chaotycznie??ta mieszanka o którą pytasz wygląda mi na mieszanke do moczenia na kiełki,ale napewno nie nazywała się dzikie nasiona więc równie dobrze jest to gotowa mieszanka do bezpośredniego podania.Wejdż na strone Justyny i poczytaj.
-
- Boguśka
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
A nie pisałam żebyś popatrzyła do Justyny?Prosze
http://www.hodowlapapug.pl/?co=shop&act=show&id=120
możesz napisać i zapytać.
http://www.hodowlapapug.pl/?co=shop&act=show&id=120
możesz napisać i zapytać.
- Wiktor_1995
- Ptaki które hoduję: Nimfy
Mam pytanie, szczególnie do Krakowiaków. Czy mieszanki tej Firmy dostanę w Krakowie? W kilku sklepach zoologicznych pytałem nigdzie nie ma. Dlatego kupuję Versale Laga. Chciałbym jednak sprawdzić Deli Nature, tyle o nim pozytywów
Jeśli nie znajdę to zamówię w sklepie internetowym Tu polecanym 

Pozdrawiam Serdecznie, Wiktor
-
- seti
- Ptaki które hoduję: rudosterka hypoxantha
ja wprawdzie od samego początku zaopatruję się w sklepie Justyny (też polecam! a przesyłka błyskawiczna)
ale chciałam kiedyś kupić metalowy "szaszłyk" na owoce i warzywa. przez kilka miesięcy, przy każdej okazji, zwiedziłam całą masę sklepów zoologicznych w Krakowie... i mój wniosek jest taki, że działy dla ptaków są beznadziejnie ubogie... wybór marny, a większość z tego co jest w sklepach wygląda jak "fast food" dla papug
dlatego nie spodziewam się, żebyś gdzieś znalazł ten pokarm... chyba, że w jakimś malutkim sklepiku, o którego istnieniu niewiele osób nawet wie... 
ale chciałam kiedyś kupić metalowy "szaszłyk" na owoce i warzywa. przez kilka miesięcy, przy każdej okazji, zwiedziłam całą masę sklepów zoologicznych w Krakowie... i mój wniosek jest taki, że działy dla ptaków są beznadziejnie ubogie... wybór marny, a większość z tego co jest w sklepach wygląda jak "fast food" dla papug

-
- Wiktor_1995
- Ptaki które hoduję: Nimfy
- seti
- Ptaki które hoduję: rudosterka hypoxantha
ja też mam jedną papugę, na dodatek niedużą
ale ponieważ wiem, że mieszanki w tym sklepie są dobrej jakości i świeże, wolę tam kupować z małym zapasem...
a jeżeli kupujesz Versele Laga, to Deli Nature jest dużo tańsze i nawet z przesyłką nic nie stracisz...
wybór jest bardzo duży; a moja jak się okazało też woli mieszanki tej firmy 

ale ponieważ wiem, że mieszanki w tym sklepie są dobrej jakości i świeże, wolę tam kupować z małym zapasem...
a jeżeli kupujesz Versele Laga, to Deli Nature jest dużo tańsze i nawet z przesyłką nic nie stracisz...

-
-
-
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
czubus1961 pisze:czy karma deli nature 94-czyli dzikie nasiona podawać bez uprzedniego pogotowaniia? czyli podaje je sie tak jak kazde inne? nie mialam nigdy tej mieszanki wiec stad pytanie.
Choć z opóźnieniem ale odpowiadam : ta karma NIE jest karmą dla papug .
Jest to mieszanka dla ptaków zaokiennych do dokarmiania zimą. Ziarna NIE wymagają żadnego podgotowywania .
a jaką z tych karm wybrać najlepiej dla rudosterki