Zakup Nimfy
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Figunia&Maniek(aleksy o)
Frida84 pisze:Nie polecam allegro w ogóle jeśli chodzi o kupno zwierząt. Masz alexe i chcesz kupić nimfę?
tak chce, nie potrzebuje ptakow do prowadzenia hodowli, tylko maja byc pupilami domowymi

- Frida84
- Ptaki które hoduję: Malwina, Hanka i Stefan, czyli trzy nimfy z piekła rodem ...
OK, ja nic o hodowli nie wspominałam tylko o tym, że chcesz mieć nimfę i aleksandrettę, a to dwa samotne ptaki. Nie lepiej dokupić drugą aleksę? Poza tym nie masz pewności, że [ptaki się zaakceptują i co wtedy? Masz na tyle dużo wolnego czasu aby umożliwić im oddzielne loty lub udostępnić im oddzielne pomieszczenia do latania? Oczywiście papugi mogą się zaakceptować, ale ja osobiście znam przypadek, kiedy to aleksa poobgryzała pazurki nimfie i się nad nią pastwiła, czego nie życzę Twoim ptaszynom. Wspólne loty to już nieustanna obserwacja. Ale to wszystko to już zależy od Ciebie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jak pisać, by przykazań forum nie złamać, czyli REGULAMIN
Jak pisać, by gniewu na siebie nie ściągać, czyli WYSZUKIWARKA
Jak pisać, by gniewu na siebie nie ściągać, czyli WYSZUKIWARKA
- Breaker010
- Ptaki które hoduję: Nimfa, Faliste

- Załączniki
-
- Zdjecie110.jpg (29.13 KiB) Przejrzano 8997 razy
Ostatnio zmieniony śr kwie 07, 2010 08:39 przez Breaker010, łącznie zmieniany 1 raz.