Papuga nie je z miseczek
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa
Papuga nie je z miseczek
Witam mam papugę od 2 dni i ona chodzi tylko po ziemi klatki jeśli jej podam z dłoni jedzenie to zje ale nie chce jeśc z tych pojemniczków czy można ja jakoś zachęcic do tego?
-
Kupiłem ta klatkę z dwiema żerdkami pojemniki są ustawione z przodu spod pojemnika jest na wysokości 13 cm a góra na 17 cm.Ta papuga tylko wspinała się w klatce trzymając się dziobem jak ja brałem i sprzedawca mówił żebym ja po 3 miesiącach dopiero zaczął wypuszczac by sobie polatała wiec chyba ma podcięte. Je z pojemnika jeśli go jej położę na dole klatki.
http://srvimg07.tablica.p...lodz_rev001.jpg to zdjęcie podobnej co mam sprzedawca ją polecał bo mówił że ona i tak będzie w niej mało przebywac wymiary to wys 58 szerokoś w najszerszym miejscu 55 i głebokosc 28
http://srvimg07.tablica.p...lodz_rev001.jpg to zdjęcie podobnej co mam sprzedawca ją polecał bo mówił że ona i tak będzie w niej mało przebywac wymiary to wys 58 szerokoś w najszerszym miejscu 55 i głebokosc 28
Ostatnio zmieniony czw kwie 19, 2012 05:07 przez patryk3006, łącznie zmieniany 1 raz.
- haaszek
- Ptaki które hoduję: papużki faliste
- Kontakt:
To nie jest klatka dla nimfy. Jest za wąska, ptak nie rozłoży w niej skrzydeł i będzie sobie niszczyć ciągle pióra. I wcale nie dziwię się papudze, że nie chce wsadzić głowy w tą dzurę i szukać jedzenia w zewnętrznum karmidle.
Kup zwykłą metalową miseczkę i zawieś ją wewnątrz klatki na koło żerdzi. I kup duzo większą klatkę, nawet jeśli papuga ma dużo czasu spędzać poza klatką to musi mieć w klatce lepsze warunki.
Kup zwykłą metalową miseczkę i zawieś ją wewnątrz klatki na koło żerdzi. I kup duzo większą klatkę, nawet jeśli papuga ma dużo czasu spędzać poza klatką to musi mieć w klatce lepsze warunki.
-
Dziękuje za pomoc sprzedawca mnie zapewniał że to dobra klatka ale widac chciał mi ją tylko wcisnąc już będę szukał większej.
jeszcze jedno małe pytanie szerokośc 37 slugosc 60 wysokosc 85 wystaczy?
Połączyłam oba posty. A tak na przyszłość to pamiętaj że masz 10 min na edytowanie pierwszego postu i dopisanie czegoś.
jeszcze jedno małe pytanie szerokośc 37 slugosc 60 wysokosc 85 wystaczy?
Połączyłam oba posty. A tak na przyszłość to pamiętaj że masz 10 min na edytowanie pierwszego postu i dopisanie czegoś.
Ostatnio zmieniony czw kwie 19, 2012 11:02 przez patryk3006, łącznie zmieniany 1 raz.