Podbeskidzie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Podbeskidzie
Cześć, jest tutaj ktoś z Bielska-Białej? Chciałbym podpytać czy można tam znaleźć jakieś fajne atrakcję, będę niedługo tam jechał i w wolnym czasie bym coś porobił.
Hymm to jest forum o papugach, twój temat tylko go zasmieca. Pozdrawiam
To jest Offtopic a w tym dziale można pisać o wszystkim i o niczym. Nic tu forum nie zaśmieca - Admin
To jest Offtopic a w tym dziale można pisać o wszystkim i o niczym. Nic tu forum nie zaśmieca - Admin
Cześć, nikt na temat nie odpowiedział dlatego może ja pomogę. Jeśli poszukasz trochę w internecie to coś znajdziesz. Tutaj łap pierwszą lepszą stronę internetową i masz atrakcje w Bielsku-Białej. To największe miasto regionu.
-
- Ptaki które hoduję: Papuga
Myślę, że w Internecie jest wiele artykułów na ten temat.
Kiedy szukałem uczciwego kasyna online z licencją, trafiłem na stronę vavadapromo.pl i postanowiłem spróbować. Zawsze martwiłem się o bezpieczeństwo, ale po otrzymaniu licencji wszystko stało się o wiele bardziej przejrzyste.
- wency78
- Ptaki które hoduję: Amazonka
Jeśli chodzi o atrakcje w Bielsku-Białej, to zależy, co Cię interesuje!
Możesz odwiedzić Zamek Sułkowskich, pospacerować po Starówce, a jeśli lubisz przyrodę – wybrać się na Szyndzielnię kolejką linową albo na Dębowiec. Warto też zajrzeć do Studio Filmów Rysunkowych, jeśli masz sentyment do Reksia i Bolka i Lolka. A jeśli szukasz czegoś bardziej aktywnego, w okolicy są świetne trasy rowerowe i szlaki górskie. Masz coś konkretnego na myśli?