Jak w temacie.
Szukam samicy Rozelli. Jestem z okolic Warszawy, ale mogę dojechać dalej po ładną samicę.
Interesują mnie też Aleksandretty, Świergotki, Mnichy... Generalnie różne ciekawe papugi.
Kupię samicę Rozelli oraz inne ciekawe papugi
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna
Szukała Pani papug na grupie FB ,,Rozelle białolice i królewskie mutacje " jest tam wielu godnych polecenia hodowców i można kupić ciekawe papugi. Co do mnich fajne mnichy posiada Hodowla Nimf może pani ją znaleźć na YT.
Może pan ma racje, że są na FB, ale nikt się nie odezwał. Ja jestem nowym użytkownikiem i nie wiem do kogo pisać.
-
- Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna
Nie chcę wymieniać z imienia i nazwiska ,bo wiadomo RODO może ktoś sobie nie życzy, ale polecam moderatora tej grupy. Jest tylko jeden więc napewno Pani go znajdzie ( w zakładce członkowie grupy trza wejść w administratorzy i moderatorzy). Mam od niego kilka rozelli i polecam z całego serca. Papugi są zdrowe, nauczone jeść owoce i warzywa. Na pierwszy rzut oka widać , że są zadbane i dobrze zbudowane. Fajnie odchowują młode i w tym roku jak będę rozszerzał swoją hodowlę na rozelle bladogłowe na pewno odezwę się do niego.
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
tu poszukaj, kilkanscie stron ogloszen http://ptakiegzotyczne.net/ogl/pokaz.ph ... l=Sprzedam