Kupię samicę Rozelli oraz inne ciekawe papugi

Prosimy o zamieszczanie ogłoszeń również na http://www.papugi.pl Ogłoszenia tutaj dodane będą kasowane automatycznie po 30 dniach od ostatniego postu.

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

NatiNela
Ptaki które hoduję: Rozella

Kupię samicę Rozelli oraz inne ciekawe papugi

Post autor: NatiNela » sob kwie 08, 2023 22:02

Jak w temacie.

Szukam samicy Rozelli. Jestem z okolic Warszawy, ale mogę dojechać dalej po ładną samicę.

Interesują mnie też Aleksandretty, Świergotki, Mnichy... Generalnie różne ciekawe papugi.

Xoko
Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna

Post autor: Xoko » ndz kwie 09, 2023 05:59

Szukała Pani papug na grupie FB ,,Rozelle białolice i królewskie mutacje " jest tam wielu godnych polecenia hodowców i można kupić ciekawe papugi. Co do mnich fajne mnichy posiada Hodowla Nimf może pani ją znaleźć na YT.

NatiNela
Ptaki które hoduję: Rozella

Post autor: NatiNela » ndz kwie 09, 2023 10:27

Może pan ma racje, że są na FB, ale nikt się nie odezwał. Ja jestem nowym użytkownikiem i nie wiem do kogo pisać.

Xoko
Ptaki które hoduję: Nimfa , rozella królewska, rozella białolica, mnicha nizinna, rudosterka zielonica, nierozłączka czerwonoczelna

Post autor: Xoko » ndz kwie 09, 2023 17:55

Nie chcę wymieniać z imienia i nazwiska ,bo wiadomo RODO może ktoś sobie nie życzy, ale polecam moderatora tej grupy. Jest tylko jeden więc napewno Pani go znajdzie ( w zakładce członkowie grupy trza wejść w administratorzy i moderatorzy). Mam od niego kilka rozelli i polecam z całego serca. Papugi są zdrowe, nauczone jeść owoce i warzywa. Na pierwszy rzut oka widać , że są zadbane i dobrze zbudowane. Fajnie odchowują młode i w tym roku jak będę rozszerzał swoją hodowlę na rozelle bladogłowe na pewno odezwę się do niego.

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » pn kwie 10, 2023 15:45

tu poszukaj, kilkanscie stron ogloszen http://ptakiegzotyczne.net/ogl/pokaz.ph ... l=Sprzedam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupię”