gołabki diamentowe
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: nimfy białogłowe, nierozłączki,aleksandretty,modrolotki, gołąbki,konury
- Kontakt:
Muszę się nad tym zastanowić nigdy nie widziałem żeby gruchały za to widziałem jak się parzyły i domniemane samice zawsze były na dole następna sprawa przesiadywały na pustym gnieździe mniej więcej termin inkubacji samiec im nie pomagał bo nie było jajek jak zrobię zdjęcia to je wstawię na forum sam ocenisz po wyglądzie zewnętrznym.
pozdrawiam sebastian
-
- Ptaki które hoduję: Myślę nad gołąbkami diamentowymi
Mam pytanie: czy istnieje możliwość trzymania dwóch osobników tej samej płci (np. samiczek), a jeśli nie, to czy istnieje jakiś sposób regulacji urodzeń? To dla mnie istotna informacja - chciałabym nabyć dwa gołąbki, ale nie chciałabym też ich mnożyć. Mogłabym mieć pojedyncze mioty, ale nie chciałabym stale ich rozmnażać
-
- Ptaki które hoduję: Myślę nad gołąbkami diamentowymi
Dziękuję za odpowiedź :)
- El.
- Ptaki które hoduję: Rozelle białolice, faliste, Świergotki Seledynowe, Nimfy, gołąbki diamentowe
nie ma ktoś na sprzedaż dwóch parek? chętnie odkupie, lub na coś zamienie ciekawego :)
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
- Patryk2000
- Ptaki które hoduję: gołębie
- Kontakt:
Podbijam temat, również jestem chętny do kupna parek. Jeśli ktoś ma na sprzedaż gołębie to proszę o kontakt.