Czyżby dla przyjemności ??
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Eclectus Roratus Aruensis , Nimfy
- Kontakt:
Czyżby dla przyjemności ??
Coś mi się zdaje , że moje Lorki , Mama Lorinka i Tolek , to deptają się od prawie 3 tygodni dla przyjemności. po parę razy dziennie , a i w nocy też słychać , jazda jest że głowa boli , aż mi ślina leci ..... Na dodatek Mama Lorinka jak zaobserwowałem wcale nie myśli o składaniu jajek. Poprzednie lęgi były takie, że po tygodniu deptania już były jajka , teraz jest zupełnie inaczej. Wniosek sam się nasuwa , jak na razie czerpią z tej miłości tylko zadowolenie HI HI.
Co o tym myślicie ??
Co o tym myślicie ??
-
- Kontakt:
Pysia to jak zawsze musi wszystko "na ziemię " sprowadzać , którz tam je wie , a może jednak Mama Lorinka z Tolkiem sobie miesiąc miodowy zrobiły , dorwała dojrzała "kobitka" młodzieńca , to się "babka" cieszy i korzysta do woli . A CO !!
-
- Ptaki które hoduję: amadyny wspaniałe
- Kontakt:
Absolutnie nie masz racji pysiu! U wielu gatunków zwierzat sex jest tez przyjemnoscia nie prowadząca do rozrodu. Przyklad masz u szympansów,goryli,,pawianów,pand wielkich,słoni,sepów,pingwinów,bizonów i delfinów<co do reszty gatunkow nie znam sie> Te gatunki uprawiaja sex tez a czasem tylko dla przyjemności,tworzą sie zwiazki homoseualne<bizony,albatrosy>,tworzą sie orgie sexualne<delfiny> jak i zachowania stereotypowe jak np masturbacja o zwierzat.Czesto nawet u tych u których nie wystepuje ona na wolnosci<przykadem jest chocby słonica we Wroclawiu,która poprzez tragiczna wczesniejsza opieke i brak towarzysza tego samego gatunku doprowadził do tego smutnego nałogu>. U kotów<tu mam tez na mysli wielkie koty> ,psów<tych dzikich typu hieny i dingo tez> i wiekszosci kopytnych faktycznie sex słuzy praktycznie tylko do przekazania genow i przedłuzenie gatunku. Bardzo fajna ksiązke napisał prof katedry rozrodu zwierząt o nazwisku Saba. Tam jest wszystko na ten temat.
Nawet z resztek świni powstaje pyszny hod dog!
- malachinka87
- lekarz weterynarii
- Ptaki które hoduję: Aleksandretty Większe, drób ozdobny
- Kontakt:
była slynna para pingwinow w zoo w Toronto... co prawda w niewoli ale na wolnosci tez sie czesto zdaza...
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/swiat ... 0,1,0.html
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/swiat ... 0,1,0.html
-
- Kontakt:
Przepraszam ,że dopiero teraz odpowiadam , jajka były , już pisklaki są dość duże , samiec wręcz przepotężny jak na pisklaka , teraz druga para zabiera się za robotę , pewnie znowu będa jajka. zdjęcia : http://www.garnek.pl/bluwas/a