ARA NOBILIS
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Właśnie przygotowuje się do zakupu :)
Re: ARA NOBILIS
Witam,
Chciałabym kupić Arę Nobilis, czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego hodowcę? Najlepiej jak najbliżej warszawy żeby nie męczyć ptaszka podróżą :) W jakim przedziale cenowym można je kupić?
Chciałabym kupić Arę Nobilis, czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego hodowcę? Najlepiej jak najbliżej warszawy żeby nie męczyć ptaszka podróżą :) W jakim przedziale cenowym można je kupić?
Witam jestem nowym uzytkownikiem forum jestem zainteresowany kupnem ary nobilis.
Mam wielka prosbe,chcialbym uzyskac mozliwie duzo info na temat tego gatunku papugi z gory dziekuje i pozdrawiam
Mam wielka prosbe,chcialbym uzyskac mozliwie duzo info na temat tego gatunku papugi z gory dziekuje i pozdrawiam

-
- Ptaki które hoduję: Jeszcze nic konkretnego
- Kontakt:
Naprawdę jesteś tak leniwy, że nie raczysz zobaczyć na pierwszy post tego tematu w którym jest podany link do opisu tego gatunku.
Pick it, Pack it
Fire it up, come along
And take a hit from the bong
Fire it up, come along
And take a hit from the bong
-
- Ptaki które hoduję: Kakadu Alba - para
- Kontakt:
http://parkpapug.pl/
Dominik widziałem ostatnio sprzedawał młode jak i dorosłe pary ary nobilis. Warto zadzwonic i zapytac
Dominik widziałem ostatnio sprzedawał młode jak i dorosłe pary ary nobilis. Warto zadzwonic i zapytac

- Raffy
- Ptaki które hoduję: Mała australia
Jak się powinno żywić te papugi? Nobilisy są ponoć owocożerami, orzechami itp. można ponoć je do grobu wpędzić. Mam parkę, są oskubane - mają ok 4lata - dostałem je w takim stanie, chcę je jakoś do porządku doprowadzić. Ktoś się zna na ich żywieniu (proszę nie czerpać od innych ar)? Kupiłem karmę versele lage light, granulat zupreem diet large. Oczywiście szukają słonecznika i orzechów, a pióra mają tak fatalne ze szok.
Trochę tego jest ;)