Rejestracja modrolotek
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: mordolotki czerwonoczelne , nimfy , faliste i przepiórki
Rejestracja modrolotek
Witajcie jestem tu nowy i mam pytanie czy mordolotki czerwonoczelne trzeba rejstrować
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
Znowu ktoś bujde puścił
na f usiłowano mnie przekonać ,ze od miesiąca nie trzeba rejestrować modrolotek, podobno w jakieś gazetce dla hodowców o tym pisali, że wystarczy obrączka

- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
zbyszek51p, a to Ty, witam
nie skojarzyłam nicku, na pw usiłowali mnie przekonać, że widoczne jest to prawda jak było to opublikowane w prasie, choć nikt nie wie w jakiej

-
- Ptaki które hoduję: mordolotki czerwonoczelne , nimfy , faliste i przepiórki
za to za dałem te pytanie bo była fajna koza ale bez papierów a z obrączką i chciałem ją kupić a już nie kupuje bo każdy mówi inaczej a ja nie chce mieć problemów
Dzięki za rade
Dzięki za rade
- Al
- Kontakt:
Nawet gdyby obie miały obrączkę to w ich nie zarejstrujesz bo brak dokumentu o wylęgu, nawet kupując przez " przesyłkę " trzeba żądać dokumentów a jak ich nie ma to nie kupować
A później jak z tych papug młode będą można zarejestrować
- Al
- Kontakt:
jak nie masz zarejestrowanych rodziców, to nie uzyskasz od pow. weta. zaswiadczenia o wylęgu w niewoli, wiec ich legalnie nie sprzedasz ani nie zarejestrujesz - bo niby na jakiej podstawie
Aha ok dzięki