modrolotka znosi niezaplodnione jaja
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: modrolotka
modrolotka znosi niezaplodnione jaja
Witam mam problem moja modrolotka znosi niezaplodnione jaja..w tym roku jest to juz 4te jajo a w zeszlym roku zniosla 3 jajka..co mam robic.. 

Ostatnio zmieniony pt mar 18, 2011 03:43 przez izabelapiotr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A wiec ja moja papuzke mam rok jak ja kupowalam byla mala..jedzenie kupuje specialne dla papug a oprocz tego lubi zjesc owoce..Ogolnie wszystko jest w porzadku zachowuje sie znakomicie tylko jest problem z tymi jajkami..niestety mam ja tylko jedna nie ma partnera i codzienie ze tak powiem uprawia gody tzn..zaczyna cos tak skrzeczyc ogon do gory podnosi

-
W zeszlym roku zabieralam a teraz jej zostawiam i obecnie siedzi na nich...dziekuje bardzo za odpowiedz..:)
Z tym chlopem to ciezka sprawa bedzie:)bo jak kupowalam moja modrolotke to pan w sklepie powiedzial ze to samiec i mielismy niespodzianke jak zobaczylismy ze jest jajo w klatce...
Połączyłam oba posty
Z tym chlopem to ciezka sprawa bedzie:)bo jak kupowalam moja modrolotke to pan w sklepie powiedzial ze to samiec i mielismy niespodzianke jak zobaczylismy ze jest jajo w klatce...
Połączyłam oba posty
Ostatnio zmieniony pt mar 18, 2011 18:36 przez izabelapiotr, łącznie zmieniany 1 raz.