pomocy modrolotki
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: drobna egzotyka
pomocy modrolotki
właśnie kupiłam modrolotki ma to być para ale kiedy przyszłam do domu zauważyłam że jedna jest starsza od drugiej już lata i ma piórka jest szekiem zielono żółta z czerwoną plamką na głowie druga jest tak malutka że nie posiada jeszcze piór i nie lata jest pokryta samym puchem jest ciemno zielona ale na głowie ma żółte piórka taką plamke tylko żółtą nie czerwoną więc moje pytanie czy te ptaki można połączyć w pary bo wszędzie czytam że czerwonoczelnej i żółtoczapeczkowej nie wolno łączyć prosze jakby ktoś wklei zdjęcie obu gatunków to mogłabym porównać czy to są różne gatunki czy te same napisze jeszcze że ta mniejsza z żółtą plamką na głowie ma czerwone plamki po obu stronach na plecach i czerwony pasek nad noskiem a dalej ciąłgnie się żółta plamka chętnie bym wstawiła zdjęcia ale apart mi siadł no i nie mam jak zrobić
-
no właśnie kupiłam wczoraj na pszczyńskiej giełdzie ale teraz to już chyba nie ważne bo została tylko jedna ta malutka choć była przezemnie nie ogrzewana właśnie odfeszła na tamten świat
pomóżcie gdzie nalepiej jest kupować ptaki szczególnie modrolotki mam na nie papiery tylko nie wiem co teraz zrobić bo została tylko jedna

-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Teraz mamy 7 lutego , tam jest przerobiony rok na 11 , moim zdaniem to zaświadczenie to jedna wielka lipa.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
-
przyjrzałam się dokładnie dacie i było napisane 2001 i zostało poprawione na 2011 na zaświadczeniu jest data wyklucia papugi 11.10.2010 podpisane przez starostę cieszyńskiego jest podany znak wpisu WS.L6134-00047/10
hodowla mieści się pod adresem: Henryk Nowak ul.Puńcowska 104 43-400 Cieszyn proszę o pomoc gdzie mam się z tym zgłosić?
hodowla mieści się pod adresem: Henryk Nowak ul.Puńcowska 104 43-400 Cieszyn proszę o pomoc gdzie mam się z tym zgłosić?